Nu är det bestämt iaf
2008-12-31 / 00:59:06 / Allmänt

Efter mycket velande och många tårar så är det bestämt att jag ska flytta. Jag och Emil har ingen framtid tillsammans, då vi bara bråkar. Tror aldrig att vi har varit så sams som vi är idag.
Känns så skönt att vara överäns. Nu vet man ju aldrig om det håller sig så, men det känns iaf skitbra.

Nu hoppas jag bara på att lägenheten jag vill ha, blir min!!!
Håll tummarna!!

Imorgon ska jag och Nathalie till Helena, Robin o Leo. Det ska bli kul!!

Hej hopp gummisnopp!!

blir inte mycket bloggande
2008-12-28 / 00:00:02 / Allmänt

nu på ett tag, pga allt som hänt så orkar jag inte sitta här mer än nödvändigt. Dvs leta lägenhet. Ska ringa runt massor på måndag och leta som fan. Jag måste ha en lägenhet snart.!!! Orkar inte med det här att inte vara välkommen hem.

Aja hörs någon annan dag!!

Tack till er alla som ställer upp!!
Pussar

Ensam mamma söker...
2008-12-27 / 03:09:38 / Allmänt

Lägenhet!!!

Ja, många av dom som känner mig har ju vetat att jag och Emil inte har haft världens bästa förhållande, men att vi skulle bryta upp nu, det hade jag ingen aning om. Men det blir nog bra tillslut
För er som inte fattar så i går (torsdag) så bestämde jag och Emil att vi ska separera. Inte bara flytta isär utan göra slut och bara ha kontakt pga Nathalie. Så därför har jag åkt till min pappa i Eskilstuna för att komma bort hemifrån. Gör så ont att se honom men att inte få röra, och veta att jag älskar honom men att han inte älskar mig längre. Men jag kan fortfarande inte låta bli att tro att det faktiskt hände något på den där jobbfesten. Det är ju efter den som han vart konstig, så jag tror att det trotsallt hände något. Fick iaf reda på att han inte alls sov hos sin jobbarkompis Carlos, utan hos en jobbarkompis som heter Linda.. Han ljög mig rätt upp i ansiktet om det, så varför skulle han inte lika bra kunna ha knullat på henne. Det är iaf vad jag tror. Han nekar men det gjorde han ju med att han hade sovit hos henne med. Aja, nu är som sagt steget taget. Nu ska jag och nathalie flytta ifrån EmilAllt kommer att bli bra tillslut, men först ska man ju ha en lägenhet. Och jag vill ha en NU!! Klarar inte av att bo ihop med honom mycket längre. Känns så jävla konstigt. Han vill ju inte ha oss där heller. Det märkte man idag när han ringde o jag sa att jag skulle komma hem på tisdag för att betala räkningar o sånt.. men det är lite svårt för honom att betala räkningar som jag inte vet vart dom ligger. jag har ju 14 platser som jag har allt på, men han vet ju inte vilka som är nya eller gamla så det är lika bra att jag åker hem o betalar skiten o sen sticker igen isåfall. Hoppas att jag får en lägenhet snart!!! Håll tummar o tår för mig och Nathalie!!

Imorgon ska jag och Nathalie träffa Linn och Charlie på dagen, sen ska jag, nathalie, pappa och grabbarna ut till Kusinen Pillan och hennes familj för att ta en fika o snacka lite skit. Saknar ju min storkusin (hon är äldst) 

På söndag blir det att träffa Emelie en stund, sen vet jag inte vad som hender. Vill träffa Becca med, har inte träffat henne på 2½ år :S Skulle vilja träffa min janne också, men vet inte riktigt om han vill. Får väl skicka iväg ett mess till han o fråga. 

Aja, nu är det väl dags att sova om man ska orka upp imorgon vid halv 9 senast, för jag vill ju hinna träffa Linn ett tag innan hon ska iväg. 

Puss o kram till er alla

 

God jul / god fortsättning
2008-12-25 / 14:43:13 / Allmänt

Gårdagen var väl helt okej. Orkar inte skriva om det för just nu så är jag såååååååå jävla irriterad!!!!!

Ibland önskar man att man var singel. Men så är inte falllet och då får man göra det bästa av situationen.
Om nån/några timmar ska jag åka över till min syster och fira lite jul, då min pappa kommer dit o hälsar på. Så att han får sina julklappar han med. Saknar min pappa något oerhört mycket. Han är ju trotsallt världens bästa pappa!!! 

Här kommer iaf lite bilder från igår!!


    


Hemma hos Nathalies farmor   

                                 Kusinerna Nellie och Bella   Kusinen Robin      Nellie hjälper tomten

                         
                                                                                        Kusinen Robin igen
   


Hemma hos Nathalies Mormor

Novas fasters hund (Laban)                                                                                                                     Tomten var på besök
            


           


Snart så
2008-12-23 / 21:58:26 / Allmänt

ska jag sätta igång med hårfärgningen. Nathalie somnade inte förrän vid 21 tiden och nu har Emil ockuperat toaletten så att jag inte kan sätta igång. Vi har 2 toaletter, det är inte det, men alla grejer liggen inne i badrummet, där emil badar med låst dörr. Så jag får vänta. Är ingen idé att sätta igång ändå, eftersom att om han är där inne, jag står o färgar håret och nathalie vaknar.. vem ska ta henne när båda är upptagna. Bättre att han då får bada klart så att jag kan färga i lugn och ro!


Imorgon = FÖDELSEDAG och JULAFTON!!! Vilket betyder god mat o massa skratt. Vi ska först till Emils mamma Siv och käka mat vid 13 tiden. Sen ska vi hem till min mamma efter det. Där iaf jag och Nathalie kommer stanna hela kvällen. Emil ska med men jag vet inte hur länge han stannar. Han är ju ingen "family guy" som gillar att umgås i flera timmar, tyvärr. Jag vill ju så gärna att han ska vara det, för jag älskar när han är med hemma hos folk. Vill ju ha min älskling brevid mig precis som alla andra har.

Aja, nu ska jag kolla på tv en stund o läsa anvisningarna på färgen!

puss o kram .. 2 timmar o 2 minuter kvar till Julafton

Dagen som gått så fort
2008-12-23 / 19:02:07 / Allmänt

Idag vaknade vi o stack ner till stan ganska snart, träffade upp Mamma, Nova och Helena för att sedan gå en liten sväng. Efter ett tag sa vi hejdå till Nova o Mamma så att jag och Helena o Nathalie fortsatte själva. Vi gick o gick o gick o gick.. tillslut hittade vi lite grejer att köpa.Vi tog även en lunch på 4a kök :D Hittade en jätte fin klänning på Åhlens till Nathalie. Den ska hon ha imorgon :D

Ja, när jag kom hem så stack jag ner till affären o hämtade ett paket som hade kommit med lite julklappar som jag hade beställt + att jag handlade prinskorven o syltan som jag skulle stå för hem till mamma imorgon. Sen slog jag o Nathalie in julklapparna o efter ett tag kom mamma o hämtade dom, prinskorven och syltan. Sen började jag med maten. Så jag och Nathalie har nyligen ätit och nu sitter vi här. Emil åkte för ett tag sen hem till en kompis. Jävlar honom om han drar iväg imorgon eller på nyår!!!!

Aja, nu ska jag ringa Helena o beklaga mig lite.


Puss o kram

God Jul, imorgon fyller jag 21 år.. skål o välkommen till ålderdommen :P

Ps.
När Nathalie har somnat ska jag färga håret.. bild kommer senare på vilken färg :P

Hemma från Eskilstuna
2008-12-22 / 18:06:38 / Allmänt

Nu har vi kommit hem från en dags tripp till eskilstuna (min älskade hemstad). Tyvärr så hann jag inte hälsa på någon förutom min Morbror och min morfar. Skulle igentligen bara till morfar o hämta julklappar men vi fick inte komma innan 12 o var tvungna att åka igen senast kl. 14,00, så vi tyckte att det skulle bli lite kort för att ändå ha åkt alla 13 mil så passade på att åka lite tidigare så att vi hann förbi min morbror. Jätte kul att träffa han, Anki och Calle. Så underbar Calle är.. precis likadan som sin far. Åkte ju sen hem till morfar o gun där vi fick risgrynsgröt o skinkmacka. Mums mums var det! Fick även min födelsedagspresent o julklapp + att nathalie fick en julklapp. Jag fick 1000 kr som ska gå till lägenheten ;D o nathalie fick 500 som ska gå till henne såklart :D

Emil ringde nyss o sa att han var på väg hem nu. Så han kommer väl vid 7 tiden ungefär. Han fick jobba över idag, men det kan det ju vara värt. det visar sig ju både i plånkan + att man hamnar på rätt sida hos chefen ;P

Imorgon ska jag o nathalie ner på stan o shoppa sista klapparna med alla andra människor som får lön imorgon :P Men det är ju sånt som blir när man inte har hittat grejer till vissa. Hoppas att mitt paket som jag har skickat efter kommer imorgon .. (håll tummarna) sen blir det att köpa hårfärg för jag ska färga håret. Vet fortfarande inte vilken färg det blir men det får vi se.

Nu ska jag leka med nathalie o sätta på potatisen så att maten är klar när emil kommer hem.

Puss o kram

Bilder från dagen kommer imorgon!!

Vad tycker ni?
2008-12-21 / 19:14:20 / Allmänt

Vilken hårfärg ska jag ha? Röd, chokladbrun, fler slingor bara eller ? säg vad ni tycker!!!


Vi spelade btw lika mot Arsenal.. ganska dåligt med tanke på att dom fick Adebayor utvisad i 2a halvlek och att Fabrigas skadade sig precis i slutminuten på första halvlek, så han var borta i 2a halvlek. Nu får vi hålla tummarna för att Chelsea förlorar eller spelar lika mot Everton, men det lär ju inte hända. 

Aja, nu ska jag mysa med min dotter lite. Idag blev det ett par inlägg och det blir förhoppnigvis fler när nathalie laggt sig för kvällen! 

Puss o kram 

Besök från göteborg
2008-12-21 / 16:18:55 / Allmänt

För en liten stund sen var Mattias, Sanna o Oliver här ifrån göteborg o hälsade på. Så söt Oliver är. Han är ju bara 2-3 veckor äldre än nathalie. Nathalie var väl lite mera på än Oliver, men inte i början.. jävlar va nathalie var blyg. Men så söta dom var. Och Oliver gick runt o lekte som bara den. Jätte kul att prata lite med Sanna också. Är lite tråkigt att dom bor nere i Göteborg, hade gärna umgåtts mer med Sanna, för hon är en jätte trevlig tjej. Hoppas att dom kommer över något mer innan dom åker hem på tisdag kväll. 

Nu håller nathalie på att busar sig trött i vardagsrummet. Hon skulle ha sovit för 2 timmar sen, men det är inte alltid det faller henne i smaken :P

Här kommer iaf lite bilder från dagen och + lite andra bilder


                 


Besöket från Göteborg
                        



  
Snart är det dags för match också. Idag möter vi Arsenal på bortaplan. Hoppas på vinst.
Canal+ sport1 kl. 17,00 Arsenal - Liverpool. Håll tummarna för att vi tar 3 poäng!!!
 

Puss o kram

Skit trött
2008-12-21 / 08:41:42 / Allmänt

Igår så var det en lugn dag med tvättade nere i tvättstugan o jätte mumsig mat. Började med maten när nathalie hade gått o lagt sig vid kvart över 8 tiden. Tror att vi käkade vid 22 tiden eller något sånt.. lite sent men det var gott. Efter det så hämtade jag upp tvätten från stugan, sen blev det att slå in alla julklappar. Var inte så många, för alla är inte handlade :P Har beställt hem julklappar från ellos också, får se om dom hinner komma, annars får några personer sina julklappar efter jul :D

Nathalie har sovit skapligt bra hela natten men sen vid 20 över 6 så slog hon upp ögonen o började busa. Jag var inte direkt pigg på det, eftersom att hon nästan aldrig vaknar tidigare än 8. Men det var bara att ta tjuren i hornen o kliva upp ur sängen. Nu sitter vi här, efter att ha lekt inne i vardagsrummet ett tag, och jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Satt o kollade igenom min mobil o jag hittade en gammal video på nathalie o emil när hon matar honom med ostbågar. Ska försöka lägga upp den på något sett. ( vet ju inte hur man gör sånna saker) Skit söt är den iaf.

Jaha, 3 dagar kvar till julafton o födelsedag !! Jävlar va fort det går...nu är det väl inte lång tid kvar innan nathalie är tonåring o ber mig köpa ut på systemet till henne eller att hon vill sova över hos en "kompis"
Ja, och så blir man 21 år gammal... bara 44 år kvar till pension.. deprimerande eller? Nja, jag tror att jag kommer hinna rätt mycket på den tiden. Förhoppningsvis hinna få fler barn, och kanske barnbarn.. ne men gud, nu blev jag gammal. Jag lägger nog ner mina tankar om framtiden ett tag. Ska nog citera Sanna: "Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag" väldigt kloka väggord du har hittat där :)

Ne nu ska jag pussa på min dotter som för övrigt sitter i mitt knä o myser redan.

Puss o kram o kom ihåg... Lev livet, det går aldrig i repris!!!

        

Byrån som vi köpte på ikea förra lördagen

Bilder från igår
2008-12-20 / 18:15:48 / Allmänt

         

                                  


                         

Nu är han hemma
2008-12-20 / 13:35:06 / Allmänt

o vi har varit nere o käkat på pizzan. Mumsigt var det o nathalie är överlycklig över att ha sin pappa hemma igen :) 
Nu ligger han i badet o jag o nathalie sitter o lyssnar/tittar på klipp, eller hon springer runt i lägenheten o tittar till på datorn ibland :) Hon är så underbar min lilla tösa!! Va snäll hon var hemma hos Helena o Leo igår med.. o inte snacka om stolt för att hon fick vara vaken från 22- 00,30 bara för att vi skulle åka hem. Hon bara satt i soffan hos Helena o sken som en sol .. charmtrollet!
Kvällen hos Helena igår bjöd på mat o väldigt många skratt! Gud va våra barn är härliga ihop!

Idag ska vi inte göra mycket. Emil ska iväg o handla lite till maten ikväll. Vi ska mysa med tandoori kyckling, ris o en kall sås + sallad.. mumsig.

hade tagit ett kort på nathalie som jag skulle lägga in, men hon snodde min mobil o sprang iväg, så den kommer senare eller någon annan dag.  Så det blev ett annat kort istället.


Fy helvete vilken jävla natt
2008-12-20 / 02:56:18 / Allmänt

Kvällen hemma hos Helena var helt underbar! Hade skit kul gumman, det där får vi ta o göra om. Men däremot är det inge kul när karln ringer o säger att han missade bussjävlen hem o vet inte hur fan han ska ta sig hem eller vart han annars ska sova inatt. Alla jobbarkompisar har dragit hem o somnat för längesen, så jag har suttit här från 01,25 tills nu o jagat någon som kan köra hem honom. O nu (efter att jag har ringt o väckt mamma för 2a gången) så ringer han o säger att han fick tag på en jobbarkompis som han får slagga hos tills imorgon.

Så nu ska jag göra samma sak.
Mer om gårdagen o kvällen kommer imorgon!

God natt!!!

Förlåt mamma, men tack för att du finns!! Jag älskar dig <3

ps.. nu är det inte många dagar kvar till jul!!!


     


Nu får hon väl ändå..
2008-12-19 / 09:06:49 / Allmänt

ta o vakna min lilla tös. Iofs så gav jag henne välling när hon vaknade kl. 7 för jag orkade inte gå upp då, men nu vill jag att hon vaknar för vi ska snart åka iväg till mamma. Det är dags för marsipan bakande eller dags att göra marsipan gubbar som det så snällt heter, eftersom vi ska ju faktiskt inte göra marsipanen. Så jäkla över seriösa är vi inte :P Sen tror jag att vi skulle göra knäck o ischoklad med. Mamma pratade om spicy hot också, men jag vet inte om något blev bestämt. Jag lunchar dock gärna där, för det är ju såå satans gott.

Ikväll blir det en tripp hem till Helena för att käka lite gott o dricka lite gott. Våra karlar är ju på julfester med jobben så då tänkte vi passa på att njuta lite för oss själva :) Ska bli jätte trevligt.

Matthias, om du läser detta (deja vu, kolla syrrans blogg) så ska du veta att du är minst lika välkommen till mig och emil. Står alltid en dörr öppen för mina älskade syskon. Kom ihåg det om det är något, vad som helst!!! Jag älskar alla er syskon!!


Mor och Dotter!! Gud va jag älskar Nathalie!!  Finns ingen bättre än hon, dock så är Nova väldigt nära!!!
               

Snart är det dags
2008-12-18 / 13:10:25 / Allmänt

att hämta lill tjejen. Ska gå om ca 5-10 minuter. För sen ska vi till läkaren. Vissa vet vad det handlar om, andra inte! Måste iaf ta reda på om det är något som är fel.  För det här är fan inte normalt. Hoppas ju att det inte är något konstigt men man vet ju aldrig med tanke på hur det håller på. Aja, uppdatering kanske kommer ikväll, beror lite på resultat m.m.

Just nu känns det som att allt bara är. Får väl se hur saker o ting blir i framtiden, just nu ser jag bara fram emot julafton då Nathalie har mer utav den här julen än förra när hon var 3½ månad gammal. Ska bli kul o se hur hon reagerar på alla paket o speciellt granen.

Ne nu måste jag packa lite kex o skit så att nathalie håller sig snäll hos doktorn!

Ska möta mamma kvart i 2 på sjukan så nu måste jag röra mig. Puss o kram

Favvo låten just nu btw är : T.I. feat Rihanna - Live your life!!!

Uppe innan tuppen..?
2008-12-18 / 02:53:21 / Allmänt

 Ja, då var man uppe långt innan tuppen ens hade fått tankar på att kliva upp. Nathalie, min älskade dotter, vaknade o vägrade somna om, och efter ca 1 timmes försök så klev vi upp ihopp om att Emil iaf skulle kunna få sova. Nu vill hon bara springa omkring o verkligen stampa i golvet, vilket grannarna troligtvis inte uppskattar så här dags. Själv är jag inte så farligt trött så mig gör det inget men det är ju så jäkla träligt när dom vill springa omkring och dom inte får det. Då får man locka med annat, så nu sitter vi här o tittar på youtube o leker med en pappers lapp :D

Tur att hon oftast är lättroad.För nu sitter hon och skrattar.. det är ju inte heller så bra att hon skrattar för det betyder oftast på att hon inte kommer att somna än på ett tag :P Aja nu ska jag leka lite med lilladamen :)


Sov gott alla snarkisar !!!


Städat
2008-12-17 / 15:37:09 / Allmänt

Idag kom Helena hit en sväng. Hon skulle ha stannat längre, men dom ringde från hennes sons dagis o sa att han hade spytt så då var det bara att åka hem. Får ta igen det på fredag om han är okej :D

Så istället så städade jag. Det är så jäkla skönt när det är gjort :D Dammsugat o moppat golven o dammat är vad jag har gjort + lite disk :D Sedan gick jag för att hämta lilltjejen på dagis, gick en sväng till affären för att kunna göra lite mat om en liten stund. Korvstroganoff o ris, hoppas det duger till älsklingen o dottern :d Snart kommer ju älsklingen hem.

Imorgon är det dags för dagis samtal på morgonen. Uppföljning på inskolningen, ganska bra att dom har sånt tycker jag, så att man får säga vad man tycker + att dom får säga vad dom tycker.

Ne nu står min dotter o ropar: Mamma... mamma... mamma!! Pappa?

Dags att börja med maten!


Det gör såå ONT
2008-12-16 / 15:30:26 / Allmänt

Usch. min handled har börjat precis som min mammas. Det gör såå jävla ont att jag nästan gråter så fort att jag rör handleden :S Kan knappt lyfta nathalie o det gör ont bara av att skriva här, men jag måste avreagera mig lite :S  ska nog ta o försöka uppsöka en läkare för den. Det brukar ju göra ont, men inte såhär ont, och det brukar gå över med jämna mellanrum. Har bara haft ont sen igår men jävlar va ont det gör!!!!

Aja ska ta o diska o göra mat nu.

bilder ¨från lucia firandet på dagis kommer senare när jag fått bilderna från mamma. (jag glömde min kamera)

Tror ni inte...
2008-12-14 / 11:38:24 / Allmänt

Att när jag efter ett tag kollade på¨gardinstängerna för att jag skulle sätta upp dom så har vi köpt för korta!!! Det stod på skylten ovanför stängerna att dom skulle vara 90 - 210 cm.. men när jag kom hem o läste på skiten så var dom 70-120 cm :S Jag vet. jag får skylla mig själv som inte läser på grejerna innan jag köper dom. Men ni skulle testa gå på ikea med emil o hans mamma + en tjurig unge. MAN BLIR STRESSAD!!!! Usch, jag hatar att åka iväg med dom 2 :S

Aja. tur att jag har en underbar syster + hennes kille, som alltid ställer upp. Dom brukar aldrig vara omöjliga att få med till Ikea men nu kan dom liksom inte handla något då dom var i ullared förra helgen o shoppade för lite mer än dom hade :P
Så nu sitter jag o väntar på att dom ska ringa så att vi kan åka tillbaka till Ikea.


På återseende. Puss o kram

Ikea
2008-12-13 / 17:06:30 / Allmänt

Idag har vi varit på ikea o inhandlat lite grejer. Skulle ha blivit en tv möbel o 2 hyllor också men tv möbeln var slut eller  igentligen borttagen från deras sortiment. Men dom skulle få in svarta istället (för svartbruna) i början på året. Så vi bestämde oss för att vänta. Istället blev det en bänk/hylla till hallen. Skit snygg, svart med trä korgar i :D Bild kommer senare.

Nu sitter vi o väntar på att fotbollen ska börja igen. Liverpool - Hull  (premier leage) favoriten på helgerna då är det fotbolls tittande för hela slanten :D

Imorgon har jag tvättstugan, får se iom det blir en tripp till mamma också, annars får vi ta det på måndag kanske.

Nu börjar fotbollen.

På återseende.

Pussar   

 

Trött efter en jobbig natt
2008-12-12 / 11:21:05 / Allmänt

Usch, natten till idag var inte kul. Nathalie vaknade halv 12 o skulle busa. sen var hon vaken till halv 3 :D jätte kul!! Hon var ju nöjd så jag ska väl inte klaga, men det är jobbigt när man själv har tänkt att sova då pga att man är skit trött. Men det är bara att gilla läget.

Ikväll är det IDOL final :D Så då ska det bänkas framför tvn med lite gott. Ska bli kul att se hur det går för dom. Jag tror ju dock att det inte blir någon match för Kevin. Han har varit bäst från början o han KOMMER att ta hem det här!!! Om han inte gör det så är det endast för att sverige glömde rösta. Jag är dock en sån som hejar på folk  men jag röstar inte. Känns lite larvigt eller vad tycker ni? Jag har emils syster som röstar för oss båda. Hon röstar varje fredag :D Hoppas att hon hör av sig i helgen, så att hon kan komma o hälsa på o se nya lägenheten.

Imorgon ska vi till Ikea o Karlssons i Linköping/Motala måste handlas hem saker till lägenheten så att den blir klar nångång. Gardiner är ju ett måste i en lägenhet o då måste man ha gardinstänger :P Har ju inte så fruktansvärt mycket pengar kvar så man får snåla lite nu. Eller vi har väl inte så jäkla dåligt ställt men vi har slösat jätte mycket den här månaden då vi har ätit ute för mycket. Aja, efter nyår blir det ändring'!!!

Mitt nyårs löfte är att gå ner i vikt o sluta äta massa skräp o dricka Coca Cola. Vill inte föra över våran livsstil till nathalie, hon förtjänar bättre!!

Ne nu ska jag mysa med min dotter!

Puss o kram 


  

jepp, får se vad som hender
2008-12-11 / 10:01:33 / Allmänt

idag då. Ska försöka städa lite idag, men emil är ju hemma från jobbet o ligger o sover så jag vill inte gärna starta dammsugaren nu liksom. Passar på o sitta framför skit burken o skriva med Helena istället :D Alltid lika trevligt.

Hoppas iaf att det går som jag vill i helgen :) Men det gör det ju troligtvis inte.

Aja, nu ska jag kolla klart på nätet o sen blir det att packa upp resten av kartongerna, inte många kvar nu !!!

Puss o kram

13 dagar kvar till jul!!

jaha.. då var dagen gjord
2008-12-10 / 23:21:20 / Allmänt

ja, dagen är slut o det är dags för sängen. Hoppas att jag hinner klart med städning imorgon när nathalie är på dagis o att emil är frisk tills på lördag. Han ska tydligen vara hemma imorgon. Kan förstå det på ett sätt men ibland får man bita ihop ändå.. men han vet vad jag tycker om det.

Håller tummarna för att det blir några öl med Helena i helgen. Skulle vara så grymt roligt, vi har fan aldrig tråkigt tillsammans.. du är guld värd tjejen o du förtjänar det bästa.

Om vi skulle ta o dumpa karlarna o leva livet ;P

Hehehe Skål o välkommen.. nja, jag säger nog godnatt för ikväll, sängen kallar :)

Puss o kram

 

Hämtat Nathalie
2008-12-10 / 15:33:03 / Allmänt

på dagis vid 2. När vi kom hem så började vi med maten. ska äta köttgryta o det tar ju ett tag att göra. så nu står köttet o kokar på spisen o vi ska ni ställa oss o diska lite.

Ha det bra!
Puss

Funderar på...
2008-12-10 / 10:48:53 / Allmänt

att lägga ut en önskelista så att alla (min familj) kan se vad man önskar sig. Är ju båda jul o födelsedag som kommer om exakt 14 dagar :D Men vad önskar man sig igentligen!? Jag vill ju bara ha saker som är till lägenheten. Vill ju inte ha något till just mig själv. Förutom en tattuering då. Men det har jag önskat mig dom senaste 7 åren o fortfarande inte fått. Iofs så fick jag pengar så att jag kunde tattuera mig för 2 år sen, o jag bokade tid o allt, sen fick jag reda på att jag väntade nathalie och då vågade jag inte tattuera mig ifall att något skulle hända med henne.

Men lite smått o gott kan jag nog skrapa ihop till en önskelista.

Här kommer lite grejer som jag önskar mig.


LACK vägghylla 99kr svart x2 till vardagsrummet

MALM Byrå 3 lådor 749 kr Mellanbrun till sovrummet



LACK hylla 699 kr svartbrun till vardagsrummet som tvhylla


DETOLF Vitrinskåp 499kr till vardagsrummet svart

NORDEN vitrinskåp 2995 kr  svart


MALM byrå 2 lådor svart 449 kr hallen


Sen gärna pengar till en tattuering

Presentkort på IKEA eller andra inrednings ställen

Förstoring på Nathalie (gärna canvas tavla)



Ne nu ska jag prata klart med mamma sen blir det att packa upp saker o sätta upp lampor

puss o kram

Andra advent
2008-12-07 / 09:14:47 / Allmänt

Sitter här vid datorn med min älskade dotter i knät. Hon älskar verkligen att kolla på sina klipp på youtube, då vi har suttit här i över en halv timme. Men jag börjar känna att hon håller på att tröttna nu. så jag ska fatta mig kort.

Satt här när mobilen började pipa, dvs jag fick sms.. av Linn  som löd: Ha en jätte mysig Andra Advent. Puss o kram Linn  o Charlie! Shit.. det är fan andra advent.. det betyder att det är lite mer än 2 veckor kvar till julafton :S  Vi har inte ens fått upp några advents ljusstakar i fönsterna, men det kommer idag för hoppningsvis. Ska iaf plocka upp dom i veckan.

Idag är det tvättning som gäller. Har massor med tvätt. 2 Ikea påsar o en tvättkorg :S Har inte tvättat på 2 veckor pga flytten. Ganska mycket sängkläder iofs men nathalie har slut på byxor nu o emil har slute på kallingar så nu måste det tvättas :D

Aja, nu ska vi gå o kolla på disney channel eller någon av dom 3 kanalerna fan när jag var liten så såg man fram emot disneydags på lördagar kl. 18. Nu mera kan man se det när man vill.. tänk vad det har gått frammåt i utvecklingen på 15 år :D


På återseende!'


Kramar o massa skoj

Min älskade dotter !!!!
.


Nu är skiten klar
2008-12-04 / 18:45:21 / Allmänt

Jepp, nu är nycklarna till den gamla lägenheten inlämnade o besiktingen är gjord. Vi åkte på 1500 kr för tapeterna i vardagsrummet men det är det värt, med tanke på vad vi trodde att vi skulle åka på. Parkettgolvet i vardagsrummet hade vi ju förstört lite + att golvet i hallen hade svarta fläckar efter vagnen, men det tyckte hyresvärden att det kunde hon stå för + att golvet i vardagsrummet syntes inte så jätte mycket så det låter dom vara som det är. Så med tanke på hur mycket vi kunde ha åkt på så är jag nöjd med 1500 kr :D

Tack Helena för hjälpen med städningen idag! Du är guld värd!! O tack för fikat o pratstunden. Det var trevligt att för en gångskull kunna sitta o prata utan att bli avbrutna av små barn :D

Efter besiktningen så åkte jag o nathalie ner på stan o köpte en datamus, en skarvsladd och en kortare antennkabel. Sedan bar det av hemmåt.. stack ner till pizzerian o köpte hem pizza också *fusk mat*

Kom hem, käkade o nu har jag busat med nathalie lite. Nu sitter hon här i mitt knä o kollar på schnuffel - bunnyparty på youtube. Har kollat massa andra klipp också, en favorit är imse vimse spindel :D Det är även hennes godnatt sång, sjunger alltid den för henne när vi ligger i sängen för att sova :D Mysigt!

Imorgon är det dags för julbak hos mamma med mamma o mina systrar, ja o nathalie såklart. Baka pepparkakor o lussebullar :D O i helgen blir det att packa upp i hemmet. dags att det blir fint här hemma nu.
Var prat om att jag o Helena skulle gå ut på krogen, men jag får tyvärr skjuta på det några helger. Måste få ordning här hemma först. Men du Helena, Du är välkommen hem till oss om du vill snacka skit o dricka lite bara :D Ringer dig imorgon så kan vi ju prata om det iaf :D

Emil ska jobba på lördag så då ska jag o nathalie passa på o packa upp massor.

Aja, mer kommer någon annan dag!!

Puss o kram o massa skoj

RSS 2.0