Datasalen
2009-03-31 / 11:56:54 / Allmänt

Nu sitter vi i datasalen och har lunch. Var tvungen att skaffa lite info om saker, så vi tog en snabbis ner hit innan vi ska vidare upp på etiken.  Blir nog en röka innan vi ska upp för alla trappor också.

Sen ska jag o hämta nathalie på dagis sen vidare hem för att göra en middag till mig, Nathalie och Fia. Får se om man har en härlig överraskning som väntar när man kommer hem också, skulle vara guld värt en dag som denna :)

Har varit på strålande humör hela dagen och det lär ju fortsätta!!

Puss o kram nu är det dags för en röjj :)
 
 Nathalie.. mammas ängel!

Röksugen x1000
2009-03-30 / 23:02:43 / Allmänt

Sitter här brevid min dotter i sängen o är så satans röksugen, men så fort jag ens tänker tanken på att gå ur sängen så vaknar damen. Ska göra ett nytt försök snart.. men hon sover inte så tungt än.

Aja, dags för cigaretterna :D


Sötnosen brevid mig

Underbara dag
2009-03-30 / 21:48:19 / Allmänt

Dagen började med att klockan ringde 05,30, då var det bara att stiga upp o börja fixa iordning sig, sen vaknade Nathalie o jag fick en glad överraskning efter en liten stund *älska*

Åkte till dagis, men hon somnade på vägen så jag lämnade bara in henne o åkte vidare till söder tull där jag mötte Sandra, som vanligt när jag inte försover mig :) Vidare till skolan för tråk lektion med Anita Holm.. I just looove that teacher.. *not* :) Men jag hade förflyttningsteknik .. vilket var tråkigare än hennes lektioner men det var väl ändå jävligt bra att veta vissa saker. På lunchen/hålan så gick Jag, Jessica, Sandra o Fia ner till snäckan o käkade lunch. Sen blev det en sväng på stan, sedan tillbaka till skolan för en föreläsning.
Fy fan va jag garvade på den lektionen o sminket rann och ja.. jag får nog ta o öva lite på den där sug tekniken :P HAHAHAHAHAHAHA!!  Älskar verkligen er brudar!!

Sen tog jag och Cathrin en promenad till dagis för att hämta barnen. Åkte hem o fick sedan besök utav Fia, hon hade med sig bullar vilket var mycket mumsigt! Tack gumman!

Även ett stort tack till min syster som åkte o köpte blöjor till mig!! Älskar dig syster, hoppas att jag kan ställa upp för dig lika mycket nångång!!

Nu sitter jag i sängen med nathalie brevid mig, och pratar med tjejerna :D

Puss o kramar nu blir det nog ett rök!

Helt underbart
2009-03-30 / 19:17:44 / Allmänt

Det är så roligt att se hur folk kan leva i en låssas värld. Att man kan inbilla sig saker och tro att det är något som det verkligen inte är! 
Skulle bra gärna vilja veta vad som pågår i skallen på vissa!? Mår folk bättre av att förneka saker så varsegod, men ibland är det bättre att inse fakta o lägga vissa saker bakom sig!

Kanske borde ha tagit vara på saker medans man hade det !? Vissa plockar bara upp det som andra kastat bort!!
Inte mitt fel att "vissa" inte kan se vad dom har förän det försvinner! 

Man får säga vad man vill om mig, det biter inte, för jag vet vad jag har o inte har! 


ha ett bra liv.. det ska jag, utan idioter!!!

Nu, äntligen
2009-03-29 / 16:42:56 / Allmänt

så har hon vaknat. Vi sitter o myser i soffan framför datorn. Lite mamma o dotter tid är alltid mysigt. Nu sitter hon o pruttar i mitt knä. hm inte mysigt :P


Min älskade skatt, mammas ögonsten!

Nu kan ni inte klaga
2009-03-29 / 16:03:15 / Allmänt

på att jag aldrig uppdaterar bloggen :P

Sitter här o har tråkigt.. come and join me ?  
Undra vad dagen bjuder på idag då? Någon som har ett förslag?

Ne nu ska jag ut o röka en snabbis


Käkat
2009-03-29 / 14:53:32 / Allmänt

Nu har vi varit nere på donken o käkat. Nathalie kom hem o sen gick vi ner ganska snart för att käka, tänkte att Nathalie skulle få ett happy meal, men hon somnade på vägen ner o sover fortfarande :D Hon var på bästa humöret när hon kom hem, vilket var kul eftersom att hon var så trött. Har saknat henne massor, ändå så var hon inte ens borta ett dygn.

Ne, nu ska jessica låna datorn :)

Puss

Min dotter, min värld, mitt allt! Mamma älskar dig <3

Vaken
2009-03-29 / 13:14:58 / Allmänt

Pigg o inte ett dugg bakis :P Nej men seriöst, jag är verkligen inte bakis idag fast att jag drack väldigt mycket igår!!!
Träffade en jävla massa folk som man kände igår.. kul att träffa lite gamla krokeks bor :D

Nu sitter vi och väntar på att min älskade dotter ska komma hem efter att ha spenderat natten hos sin pappa. Dom kommer nog vilken sekund som helst!

Ne, nu kom dom.. puss


Tack gumman!
2009-03-29 / 13:12:18 / Allmänt

Tack gumman för en underbar kväll/natt!!! Shit va kul jag hade, trots några missöden på krogen så fick vi det jävligt roligt ändå.

Älskar dig gumman, du är stört skön!!


hemma från krogen
2009-03-29 / 04:56:56 / Allmänt

nu sitter jag o jessica här hemma hos mig o myser :P
Kom nyss hem från krogen o jävlar va kul vi har haft :D

Tack gumman för en underbar kväll!

Peace som jessica brukar visa med fingrarna :P

Puss

Försök ni
2009-03-28 / 12:54:24 / Allmänt

Det är bara att sätta igång!!! Try to Break me down if you think its gonna work.
Im stronger than you.. And I will stand up tall with my head up high!


Jag vet vad jag har gjort och jag ångrar mig inte för en sekund!


Just nu sitter vi hemma inne på toan :P Nathalie badar och jag passar på att blogga lite! Väntar på att Emil ska komma o hämta henne, sen ska jag lägga mig i ett bad o njuta av att vara barnledig. Blir nog dammsugning, moppning o lite diskning med.. det behövs idag då nathalie hällde ut chips på hela golvet!

Senare kommer ju Jessica då blir det förfest sen ut på krogen. Ska bli kul att umgås lite med Jessica.. härlig person det där :P

Ne nu ska jag glo runt lite på nätet.

Pussar o kramar till alla UNDERBARA människor där ute!

säg vad ni vill..
2009-03-28 / 11:02:02 / Allmänt

om mig... jag står ändå som segrare i slutändan!!!! 


Livet blir inte mycket bättre än såhär!!

Sitter borta
2009-03-27 / 22:51:29 / Allmänt

Eller borta o borta.. jag vet ju vart jag är :O Vet du? 



Sitter hemma hos Sandra och Nicke o har varit är sen kl.19. Och för en liten stund sen kom Jessica hit också. Alltid trevligt att träffa tjejerna :D

Imorgon ska jag vara barnledig. Emil ska ha Nathalie och jag o Jessica har pratat om att vi ska ut o festa lite :D:D:D:D
Men först ska hon komma hem till mig så ska jag färga håret på henne. Det kommer att bli såå fint ska du se!!!!


Nehepp, nu ska jag vara social innan Nathalie vaknar igen :P

Puss o kram

ja vad ska man säga?
2009-03-27 / 10:07:58 / Allmänt

Finns fan folk till allt!!!

Nathalie är...
2009-03-24 / 15:12:18 / Allmänt

fortfarande sjuk,.. fortfarande den där jävla febern.

Vi får väl se vad framtiden innehåller.. men jag hoppas ju på det bästa!!!

Helgen blev otroligt...
2009-03-22 / 12:11:40 / Allmänt

hemsk... Ni som vet, vet.. annars så kan jag inget mer säga!!!

Finns inga ord!!! Förlåt!


Nathalie är fortfarande sjuk, på bättringsvägen, men sjuk!!


En dag på centralen
2009-03-21 / 01:24:27 / Allmänt

Jepp, dagen började med att telefonen ringde hela tiden o Nathalie mådde inge bra. Sen blev det en promenad och lunch med Helena o Leo, efteråt så gick jag o träffade mamma o mina systrar för att lämna min dotter. Dom skulle gå en promenad + att jag skulle på anställnings intervju på Tuppens hemtjänst. And guess what.. I GOT THE JOB :) Så nu har man sommarjobb, eller ja, iaf dom 5 veckorna.. sen kan man ju hoppas på att man får hoppa in xtra också. Ska ringa runt lite på måndag också och se om det finns några andra jobb.

Efter att vi kom hem så somnade jag och Nathalie på soffan. Märkte att hon verkligen inte mådde bra så jag ringde till 1177 (sjukvårdsrådgivningen) för att få en läkar tid. Och det fick jag, kvart över 7 skulle vi vara där. Mamma skjutsade dit oss så att vi var där ca 10 i 7. Satt och väntade en evighet o sen var det våran tur.. Nathalie gillade verkligen inte doktorn, men han sa att allt lät bra o så men han ville ha ett blodprov och ett urinprov. Hur lätt är det att ta ett urinprov på en unge som knappt kissar? Visst, hon dricker väldigt mycket nu när hon är sjuk, men hon svettas ju ut det mesta. Aja, hon var duktigt när det gällde blodprovet men något urinprov fick dom inte av henne.
Deras diagnos av henne var att hon har ett virus i kroppen vilket ger henne feber och febern gör att hon andas fortare och låter anfådd. Fick iaf rådet att ge henne dubbeldos av alvedon (bara ikväll) o sen regelbundet ge vanlig dos. Sedan sa han även att om det inte går över på 2 dagar så fick jag höra av mig igen så skulle dom ta fler tester.

Ne, nu vaknade damen inne i sovrummet så nu ska jag också sova!!

God natt!!

Nathalie är sjuk
2009-03-19 / 11:23:34 / Allmänt

Dom ringde från dagis i tisdags vid lunch o sa att hon hade feber, så det var bara att åka o hämta henne. När vi kom hem så tog jag tempen på henne o då hade hon 39,6, så då fick hon alvedon. Efter det så steg tempen bara mer o mer. Igår hade hon 40,5 i feber nästan hela dagen fast att hon fick alvedon. Hon sov typ hela dagen. Var nere på stan o köpte mer alvedon o tog en lunch med Sandra o Nellie på paus, Tack för maten gumman!!
Sen åkte vi hem o var bara hemma resten av kvällen.

Idag så har hennes feber sjunkit lite iaf, hon låg på 39,2 imorse innan alvedonen så det är ju bra. Men det värsta är ju att den kan ju stiga under dagen. Nu ligger hon i vagnen o sover, men hon lär vakna om max 5 minuter.

Nu ska jag slö glo på tvn lite!!

Puss o kram

varför är man så trött jämt?
2009-03-16 / 21:42:27 / Allmänt

ja, vad ska man göra får att få sin beautysleep? När ska man få känna sig utvilad? hmm, det får väl bli när man är pensionär :P

Hoppas att dottern inte blir sjuk nu... har inte tid att vara hemma från skolan!

Helgen var för övrigt bra, uppdatering kommer någon annan dag!

Puss

Barnledig?
2009-03-13 / 12:28:45 / Allmänt

Jepp, idag är jag barnledig. Har slutat skolan för dagen men ändå så är jag kvar :P Ska söka lite jobb nu o sen ska jag ha sällskap ner till stan o sen åka hem. Blir att städa lite när jag kommer hem o sen så blir det ett bad.

Får se vad som hender ikväll sen, blir nog lugnt eller livat ;)

Ne nu ska jag lyssna på musik o söka jobb!!!

Puss o kramar

Haha så bra gick det...
2009-03-12 / 11:07:52 / Allmänt

Det funkade i 5 timmar att sluta röka, sen gav jag upp. Men ihelgen blir det ett nytt försök. Då SKA jag sluta, är trött på att stå ute o frysa bara för att suga i sig massa gifter som tillslut gör att man dör, 

Nu ska jag gå och äta lite mat!!!


Pussar o kramar


Slut röket ?
2009-03-10 / 16:43:37 / Allmänt

Nu sitter jag här o röksugen som faaan!!! Idag var dagen jag o Sandra slutade röka och änsålänge så går det bra, men jag rökte ju sista ciggen för 1½ timme sen och det var ju inte så fruktansvärt längesen.

Får se hur man mår senare.. hoppas att jag är tillräckligt stark den här gången!!!!!


Just ja, ..
GRATTIS Sandra till lägenheten!!! Hoppas att ni kommer att trivas i nya lyan!!! Så får ni bjuda till inflyttningsfest!!!

Puss o kram

Folk är bra roliga :)
2009-03-09 / 16:51:21 / Allmänt

Finns en viss "suck" som kommenterar mina blogg inlägg o jag kan bara säga att jag vet vem du är :)

Party
2009-03-07 / 18:15:41 / Allmänt

Idag är det dags för party! Jag o Jessica ska snart röra oss från mig hem till Skogman!!!! Då blir det vin o tapaskväll med brudarna. Nathalie är uppe hos syrran.. tack syster, du är en ängel!!! jag får ge tillbaka sen!!!

Party party!

Pussar

Det var det värsta
2009-03-03 / 11:58:14 / Allmänt

Ja som rubriken lyder.... Hahahaha det trodde ni va? Rubriken har inget med inlägget att göra :P

Sitter just nu i skolan o har lunch, eller ja, vi har redan ätit så nu sitter vi i datasalen o ska snart gå ut o röka o sen upp på lektionen. Ska redovisa vårat grupparbete idag o jag skiter snart ner mig vad nervös jag är!!! Har inte tränat något o jag HATAR att stå framför folk och prata. Blir helt stumm, svettas som en gris o blir bara allmänt flummig.
Aja, vi är ju inte 13 längre o dom flesta i klassen sitter ju inte och gör pruttljud som man gjorde då. Hoppas bara att Sara kan ta sig i skinnet och vara lite mogen för engångsskull. Gud va jag ogillar den människan!!!


Sen blir det att hämta nathalie på dagis o sen vidare hem till syrran. Efter det blir det att natta Nathalie o sedan plugga lite.

Puss o kram

1 år och lite annat
2009-03-02 / 12:54:03 / Allmänt

I torsdags så fyllde min älskade lillesyster 1 helt år!! Gud va tiden går fort, kan inte fatta att tiden bara rinner förbi. Nathalie blir dessutom 18 månder den 10e. O hon bara lär sig mer och mer och man kan ha en komunikation med henne. Hon lär sig nya ord varje dag och hon är så underbar min älskade dotter och det är min Lillesyster också!!!

Det är alla mina syskon iofs. Älskar dom alla väldigt mycket. Matthias, den minsta lillebrodern, fyller 15 på torsdag! Shit han var ju liten nyss.. eller han kommer alltid att vara liten i mina ögon.

Här kommer lite bilder från Torsdag och helgen med mina underbara vänner!!!



1Års kalaset

        
              


Kompisarna från skolan

Cathrin o Josefine                 Sandra                                 Josefine                      Josefins kille, Jessica o Sandra
           

Sandra
      



RSS 2.0