Min ängel
2009-10-25 / 21:31:09 / Nathalie

Helgen var kul! I fredags var vi hundvakt åt en kompis vovve.. sjukt underbar hund! Dock så hade han ju sina dampryck!

Idag kom min ängel hem.. gud va jag saknar henne när hon inte är hemma, har ju dock haft rätt tur denna vecka då jag fick ha henne en stund i fredags, så jag har ju träffat henne iaf :D
När hon kom hem så var hon på världens bästa humör. Hon är så glad min lilla plutt när hon kommer hem, vilket gör mig sjukt glad. Hon är verkligen mitt allt! Sen åkte vi hem till Sandras mamma o käkade mat och pratade massor. Gick förvånansvärt bra att åka spårvagn o buss idag helt utan vagn. Hon satt snällt på sin plats o bara lös som en sol.
Hon blev dock satans trött när vi var hemma hos Hella så hon somnade i bilen hem. Nu ligger pluttan o sover i sin säng, inne på hennes rum. Har gått otroligt bra att få henne att sova i sitt rum, var lite jobbigt ibörjan men det tog bara några dagar sen sov hon utan problem. Visst att hon vaknar ibland men det är ändå sånt man kan leva med eftersom att man märker hela tiden att det går bättre o bättre. Hon vaknar inte alls lika mycket nu som hon gjorde förrut! Hon älskar verkligen sin säng!

Nee, nu ska faktiskt jag också knalla till sängen.. är helt slut! Har ju praktiken imorgon.. lite tråkigt eftersom att jag hade hoppats på att vara ledig den här veckan, men det får gå ändå!

Puss o kram






Till dig
2009-10-21 / 19:24:36 / Allmänt

Tino!!

Du ska veta att vi tänker på dig! Hoppas att du har det bra där uppe i himlen, hälsa alla!

RIP Tino 1987-2009


Du är evigt saknad!
 

Pussar o kramar från Jejja o Sandra


R.I.P
2009-10-14 / 22:52:44 / Allmänt

Kan inte fatta att du är död, i förrgår satt du i min fotölj och busade med Nathalie, och idag får man reda på att du har blivit hittad död i lägenheten! Du är förevigt saknad Tiino :(

Tycker att det har blivit alldeles för många sånna här inlägg nu, när ska detta ta slut????


Tillbaka
2009-10-14 / 00:19:17 / Allmänt

på praktiken igen! har jobbat kväll idag o jobbar morgon imorgon så nu är det dags för sängen!

 puss o kram

Jävla hosta
2009-10-08 / 02:02:44 / Allmänt

Den tar kol på mig.. kan ju inte gå till praktiken när man låter som att man ska dö varje gång man hostar. Räcker med att alla som hör mig tror att jag har fått svin-influensan, då lär ju inte pensionärerna tro det mindre + att man vill ju inte gå dit o smitta ner alla med sina bakterier. Då blir ju inte folk så glada. Önskar bara att jag kunde bli bra nu så att jag kan få ihop mina timmar! Måste verkligen klara det här nu!!!

Aja, nu ska jag vara social med sandra!

Puss puss

Happy happy
2009-10-02 / 20:43:50 / Allmänt

grattis på namnsdagen som du har nästa vecka, då ska det firas :D

RSS 2.0