Dop och Bishop arms
2008-05-31 / 23:37:36 / Allmänt

Idag har jag, Emil och Nathalie varit på dop. Det var trevligt.. men vi kände bara dom som hade dopet, ingen annan så det var lite tråkigt.

Sen senare på kvällen så knallade Jag och Nathalie över till Mamma/mormor och hälsade på. Det slutade med att vi hamnade på Bishop för att ta en Cola och snacka lite skit med ett par kompisar till Mamma och Kenta. Kenta var lite på lyset och drack tillsammans med kompisarna medans jag och mamma satt nyktra med våra små trollungar. Efter ett tag så tröttnade både Nathalie och Nova.. så jag och mamma bestämde oss för att gå hemmåt. Vi tog en lite extra runda innan vi gick hem. Nathalie somnade på vägen hem så nu sover hon för natten (hoppas jag :P)

Imorgon blir lugnt med en bakfull pojkvän :P Emil är och bowlar och groggar med brorsan sin och ett par kompisar. Hoppas att han har kul.. det är han värd min älskling!

Puss och kram
 
                   Lite snorigLillasyter Nova

Varmt
2008-05-30 / 23:56:44 / Allmänt

Gud va varmt det har varit idag. Men man ska inte klaga, jag älskar när det är varmt och solen skiner.

Idag vaknade vi av att Emils mobil ringde. Det var Adecco som ringde och sa att Emil skulle komma till katrineholm och kolla på hur det var att jobba på Ericsson. Så vi stressade iväg ner till tågstationen. Sen gick jag och Nathalie hem till mamma/mormor för att ta en liten fika. Moster/syster tittade också in för en fika. Efter ett tag så ringde Emil och sa att han hade fått sommarjobb på Ericsson *YEAH* Halv 3 gick jag och nathalie ner för att möta emil vid tåget, sen knallade vi vidare till optikern där emil gjorde synundersökning för körkortet. Sen knallade vi hemmåt, käkade lite och sen tog vi en promenad. 

Nu sitter jag här.. Nathalie sover och Emil är hos sin bror (som vanligt) 
Fick hem ett paket igår med kläder till Nathalie .. blev lite besviken då det inte riktigt var vad jag förväntade mig.. men det går ju att använda iaf. Lite tråkigt med samma tryck på alla bodys men det får vara. 

Imorgon är det dags för dop. Lilla Liam ska döpas, sen blir det smörgåstårta *mums* sen blir man själv med lilltösen imorgon kväll då Emil ska bowla och ta några öl med några kompisar. 

På återseende!
Puss och kram


Liam och Nathalie 2 månader + 5½ månad
  

Indiana Jones
2008-05-29 / 00:10:44 / Allmänt

Jaha, då sitter man här igen. Nathalie sover och jag har precis betalat alla jävla räkningar :S
Usch.. det blev inte mycket pengar kvar nu. Men men .. vi klarar oss.

Vad har hänt sen sist då? Jo, Nathalie har börjat "hasa" sig framåt, men bara när hon själv känner för det :P
Vad har man gjort på senaste tiden då? Jo, emil har kanske fått sommarjobb, jag har umgåts ganska mycket med min mamma och mina 2 systrar :) Den lilla systern ska ju döpas nästa lördag *längtar* Jag är stolt storasyster!  Annars har det väl inte hänt så mycket.

Emil är nu på väg hem från bion. Han har varit och kollat på Indiana Jones filmen. Hoppas att den var bra. Ska försöka se den på datorn sen när det kommer bättre kvalité.

Imorgon är det dags för tvättstugan igen.. fan det känns som att man har tvättstugan varje dag :S Man hinner inte ens börja tvätta så har man en ny korg att tvätta :P Äsch, jag ska inte klaga.. så jobbigt är det inte att tvätta.. det är tråkigare att vika skiten :P

På återseende!

Trött, trött och åter trött
2008-05-14 / 23:41:30 / Allmänt

Man är tydligen alltid trött när man är småbarns förälder. Jag har inte sovit en hel natt sen jag blev gravid. Inte för att jag klagar, jag älskar min dotter, men det tar på en! 

Aja, idag så var vi hos Emils mamma som fyllde år. Och naturligtvis så ville inte Nathalie det. Hon satt och grät nästan konstant i 1½ timme. Tillslut så gav jag upp och åkte hem, och självklart så hinner man inte mer än utanför dörren så börjar hon lala i vagnen. Efter ca ytligare en kvart så somnade hon. Väl hemma så var hon helnöjd. Tror att hon var lite övertrött hemma hos farmor.

Nåväl, lilla damen trivs iaf i nya vagnen. Hon är så söt när hon sitter i den.. helnöjd.

Imorgon är det dags för tandläkaren igen :S Usch, det är så trist.. men lika bra att få det gjort. Bara att hålla tummarna på att det inte blir för sent för emil idag, så att han orkar ta Nathalie imorgon medans jag är där.

Ne nu ska jag prata klart med Cattis på msn sen blir det till sängen men kanske lite smörgåstårta först. Mums!!!

Puss och kram


Nya vagnen
2008-05-13 / 17:26:49 / Allmänt

Igår så fick vi äntligen våran efterlängade vagn. Det blev en Emmaljunga Scooter camo olive. Den är så härlig att köra. Så nu är jag helt nöjd.

Idag har vi varit på ÖF med mamma och Nova. Det var kul för Nathalie och träffa lite andra barn. Men man blev lite slut i huvudet efter ett tag.

Imorgon så ska vi till emils mamma som fyller år. Det blir smörgåstårta .. mumsigt :)  Ja, vad ska man mer skriva!?
Nathalie försöker krypa men det går inge vídare, det går framåt men hon kryper inte än. Hoppas att det kommer snart.

Ha det bra!
KramCutieSå här ser våran nya vagn ut :)

Gummibjörn
2008-05-11 / 11:49:11 / Allmänt

Ja, nu sitter jag och nathalie här och kollar på gummibjörn klippet på youtube. Nathalie har 2 favorit klipp på youtube, den ena är just "jag är en gummibjörn" och den andra är ju självklart bamse! Spelar ingen roll hur sur hon är.. så fort man spelar nån av dom så blir hon glad :) 

Hoppas att vi får vagnen imorgon! Siktar på en emmaljunga just nu!

Puss o kram 

Nu var det ett tag sen igen
2008-05-11 / 00:30:32 / Allmänt

Har inte riktigt haft tid att sitta här sen sist eftersom att min kära sambo har fått upp ögonen för ett dataspel, så han använder datorn istortsätt hela dagarna och speciellt när Nathalie sover och jag har tid att sitta vid datorn.
Men men ... det blev ingen vagn i onsdags :( Emils mamma fastnade på jobbet så affären hann stänga innan hon kom loss. Sen på torsdagen så åkte vi dig och då är ju självklart vagnen slut. Så vi sa att när dom får in vagnarna så vill vi ha en svart och röd. Men det kommer att ta 2-3 veckor innan vagnen kommer. Vi behöver verkligen en vagn nu!!! Så nu funderar vi på om vi ska lägga på 300 kr och köpa en Emmaljunga Scooter istället. Det var ju den vagnen jag ville ha från början. 300 kr är ju inte mycket pengar .. men just nu så har vi inte dom pengarna och då är det lite svårt. Förhoppningsvis så hjälper Emils mamma oss med det tils vi får pengar. Men på tal om annat..

Igår var jag och mamma ute och gick. Vi tog en liten promenad upp till klockaretorpet för att hämta lite luktärtor och lite annat. Riktigt skönt var det ute, för det var varmt men det fläktade väldigt skönt. Synd bara att idag så sitter jag med brända axlar :S Ena är värre en den andra. Men men.. jag fick ju lite färg iaf :) 

Idag har jag och emil lagat god mat. Tandorikyckling, ris och en kallsås. Mums!! Så när maten började bli klar så kom min kära syster och hämtade Nathalie så att jag och Emil fick vara lite barnlediga. Det var skönt att kunna äta i lugnochro. Syrran, du ska veta att jag uppskattar verkligen att du tar Nathalie ibland. Det betyder jätte mycket för både mig och Emil. Du är en ängel (L)  

Nu sitter jag här framför datorn. Emil är hos sin bror, Nathalie ligger och sover och jag sitter och halvkollar på hockeyn.
Tror att jag ska sätta mig framför tvn igen och sen knalla till sängen. 

Hoppas att jag får min Emmaljunga Scooter eller
Cresent Compact Vagnen som vi ska köpasnart.  

Puss och kram!

Syrran
2008-05-07 / 14:27:16 / Allmänt

Jepp, nu har syrran skaffat blogg också. Gå gärna in och titta.. det står inte så mycket med det kanske kommer :P Ni hittar henne nere på länkar :)

Hemma igen
2008-05-07 / 14:17:51 / Allmänt

Ja, då var man hemma igen efter en halv dag hemma hos mamma. Nathalie ligger och sover i vagnen och emil på soffan... kan det bli bättre?
Jag har hunnit diska upp det lilla som fanns, skalat potatis och gått på toa :) Nu ska jag gå och laga mat så att vi hinner äta innan emils mamma kommer och hämtar oss för att åka och köpa vagn.
Fan va jag har lust att kasta våran vagn från högsta byggnaden just nu. Tror ni inte att vagn-fan välte idag igen :S

Aja håll tummarna för att dom har just den färgen jag vill ha!!!

KramarVagnen som vi ska köpa

Kvällen
2008-05-06 / 22:38:48 / Allmänt

Jaha, då sitter man här nu.
Nathalie har precis somnat för natten och emil duschar. Kvällen blev ganska mysig. Nathalie, jag och Emil busade i sängen *mysmys* Det finns väl inget bättre än när ens dotter skrattar, det gör verkligen livet värt att leva.

Imorgon kommer min mormor till stan, så då ska jag och Nathalie gå och hälsa på hemma hos mamma. Och även hämta pengar till vagnen. Vi har ju fått bidrag till den av pappa, mamma och svärmor (emils mamma). Skönt eftersom vi inte riktigt har så att vi kan lägga allt själva.

Ne, nu ska jag kolla lite annat på datorn.. bäst att passa på nu när damen sover.

Puss o kram

Ny vagn
2008-05-06 / 11:16:45 / Allmänt

Igår blev det bekräftat.. det blir ny vagn :D Så imorgon bär det av ner till Lekhuset för att köpa den. Ska bli så skönt att slippa den här jävla vagnen. Igår så välte vagnen med Nathalie i så nu är en ny vagn ett måste. Hoppas att dom har min färg hemma.. annars kommer det ta flera veckor till innan vagnen kommer. Aja, det blir bra. Bara man har betällt vagnen så känns det bättre.

Just nu sitter jag och snackar med Cattis på msn. Nathalie vaknade nyss!
Nu ska jag gosa lite med min dotter!

KramNone


Sammanfattning på dagarna som gått
2008-05-03 / 22:39:11 / Allmänt

Jaha, då blev det inget skrivade som jag hade sagt iaf då. Så jag får väl sammanfatta lite nu då.

I torsdags gick vi ner på stan med min familj, Lotten och Liam och kollade på 1a maj tåget. Sen avslutade vi det hela på gamla tre kronor där vi käkade pizza och snackade skit. Sen blev det en promenad hem till syrran där jag och Nathalie blev kvar till 9 tiden. Sen gick vi hem och la oss för natten. Emil kom hem på natten och vi låg och pratade till halv 7-7 tiden, så det blev inte mycket sova den natten. Igår så tog jag och syster en promenad bort till lekhuset där jag ville kolla lite mer på vagnen som jag vill köpa. Men jag blev inte mycket klokare av det. Sen kom Emils syster över och hälsade på. Det var trevligt, henne har vi inte träffat sen dopet. Annars så blev det en lugn kväll.

Idag så har vi varit hemma mest. Lotten, Mattias och Liam kom över en sväng sen gick jag och Nathalie till willys för att handla lite och Emil åkte till Calle. Så nu sitter jag här och skriver lite. Nathalie sover på soffan och Emil är hos Calle. Men det är skönt att kunna skriva här utan att ha Nathalie i famnen.

Imorgon hender väl inget speciellt förutom att Liverpool spelar match så det måste man ju absolut se :)
Annars har jag inget inplanerat för veckan. Hör av er om ni vill hitta på något.

Puss och Kram

Valborg
2008-05-01 / 00:06:11 / Allmänt

Jaha, då har man bestämt sig för att försöka börja blogga lite. Får se hur det går men man kan ju ge det ett försök iaf.

Valborg.. vad ska man säga om det!? Ikväll har vi varit hemma hos min mamma och käkat mat. Dom bjöd på grillat med potatisgratäng, mums! Sen gick jag, Emil och Nathalie hem för att kolla på Champions League, Chelsea - Liverpool. Jävla skit att Liverpool förlorade. Men eftersom Chelsea nu får möta Manchester Ut i finalen så hejar jag hellre på Chelsea än Man utited.

Nu ligger Nathalie och sover, Emil har gått till sin bror och jag sitter med tandvärk. Eller jag ska väl inte kalla det tandvärk.. för jag har ju ingen tand där. Var nämligen hos tandläkaren i måndags och drog ut min sista visdomstand :S Det var inte skönt ska jag säga. Men dom rotfyller ju inte visdomständer så då plockade dom den istället. Tackar gudarna för panodil iaf :P

Imorgon blir det att träffa Lotten och Liam. Vi ska gå ner och kolla på 1a maj tåget som rullar igenom stan. Dvs ett parad/ tåg av bilar.. gamla härliga raggarbilar/ oldies och motorcyklar. Sen kommer Pappa ner från eskilstuna också för att hämta mina bröder så jag ska passa på och träffa han med.

Ne, nu ska jag nog också gå och lägga mig.
Ska försöka komma ihåg att blogga lite imorgon med :P
Puss o kram

RSS 2.0