städat
2008-07-30 / 14:14:36 / Allmänt

Idag har vi städat lite. Nu ligger nathalie o sussar lite middag. Annars ska vi inte göra mycket idag, blir bara att vara hemma o leka.

I måndags var vi med mamma på stan o köpte pool o ny mobil till mamma. Sen gick vi hem till dom så att Nova o Nathalie fick bada lite. O igår var vi uppe hos Helena o Leo och busade på gräsmattan. Mysigt, jag tror minsann att Nathalie är lite små förälskad. Sen kom Jessica förbi en sväng, alltid lika trevligt att umgås med dig gumman (L)

Nu ska jag gå o hitta på något roligare än att sitta här.. dvs jag ska nog betala lite räkningar ;P
Puss o kram

(Några bilder från gårdagen med Leo o Helena)
 


Trött men kan inte sova
2008-07-27 / 02:04:22 / Allmänt

sitter här o är astrött. Men kan inte sova pga denna jävla värme :S Ska inte klaga igentligen för jag älskar att det är sommar, men på kvällarna kan det väl bli lite svalare eller? Aja, ska gå in o försöka igen!

Dagen i linköping
2008-07-25 / 22:06:58 / Allmänt

Idag har mamma, jag, Nathalie o Nova varit i linköping o tittat runt.
Vi började dagen med att åka runt 9- halv 10 tiden och då åkte vi till gamla linköping för att kolla på djuren. Blev ganska besviken då både jag o mamma trodde att man skulle få gå in till getterna och klappa dom men några getter orkade vi inte ens leta reda på då dom var typ 2 km bort. Så vi nöjde oss med kaniner, höns och hästar. Nathalie hade jätte kul, en höna snodde hennes napp, hahaha! Men vi fick tillbaka den då mamma gick och sa till. Sen gick vi bort till hästarna där jag föll pladask för en pinto. Saknar att hålla på med hästar men jag skulle aldrig orka göra det nu. Sen gick vi för att ta en liten picknik på gräset. Jätte mysigt och det var skönt för nathalie o nova att stäcka ut benen lite och krypa/sitta på marken. Efter ett tag så gick vi till cloettaboden o köpte en låda center o pelle kulor eller vad dom heter :P Tack mamma dom är jätte goda. Dock så klarade inte centern sig i våran kylväska utan det blev en stor center av alla små center bitarna. Men jag kan äta med sked :P Sen bar det av ner till centrum. Där gick vi o kollade lite då jag hittade ett par jätte söta skor till Nathalie, som mormor sedan köpte till det bortskämda barnbarnet ;P Tack återigen för skorna mamma! Efteråt så gick vi för att försöka hitta ett ställe att äta på, fan dom hade bara pyttesmå caféer där man antingen inte fick plats med vagnen, proppfullt eller så verkade dom inte ha så mycket mat där utan mest mackor, och jag och mamma var hungriga så vi ville ha riktig mat.. men ändå inte mc donkan. Tillslut så hittade vi ett mysigt ställe där vi beställde fläskfile (black & white) med potatis! SÅÅ gott! Även fast vi var 5 minuter efter lunchen så fick vi lunch erbjudandet. Dit kommer jag gå o äta nästa gång jag är i linköping kan jag lova! Sen gick vi till 3-butiken o köpte en ny mobil till mig :D Så snart får ni härliga sms av mig med nya nummret :) Sen började vi röra oss mot bilen, var tvungen att åka hem för emil skulle åka o köpa en ny dataskärm eftersom att Calle skulle ha tillbaka sin som vi hade lånat för längesen. Nu är nya skärmen uppe, Nathalie sover, Emil är hos Calle o jag njuter av att få sitta i lugn o ro framför datorn.

Imorgon fyller pappa år, tyvärr ska jag inte dit men han ska få ett grattis iaf :) Bara för att jag älskar honom ;P Annars så ska vi försöka ta oss till badhuset med nathalie imorgon. Hoppas att vi kommer iväg o att det är fint väder, då blir det glass efteråt. Nathalie älskar ju att bada så det blir kul för henne. Annars händer det inte så mycket i helgen.

Ha en härlig kväll/helg! Här kommer lite bilder från dagen!

Puss o kram

     nya skorna

Helgen + lite till
2008-07-23 / 13:40:59 / Allmänt

Nu är jag tillbaka... har inte riktigt orkat skriva något här sen i lördags morse.. men nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det.

I lördags var vi ju på bröllop, det var jätte fint och jätte trevligt. Lite många engelskmän för min del, men det var väl värt att åka dit iaf :) Carina (kusinen) var jätte vacker i sin brudklänning. Hoppas att dom lever lyckliga i alla sina dagar :)
Pappa uppträdde på bröllopet också.. han var jätte duktig. *stolt dotter* Det var bra gjort pappa!

På söndagen så slog nathalie upp ögonen kl. 7 :S inte kul men bara att kliva upp. Vid 11 kom emelie med bilen och pappa stack iväg för att hjälpa till att plocka bort grejer från lokalen där bröllopsmiddagen hade varit. Efter ett tag kom Linn o Charlie och hälsade på. Tack för att ni ville titta förbi, jag hade jätte trevligt och det verkade nathalie också ha. Hahah Nathalie skrämde slag på Charlie. Inte direkt kul, men det var jätte gulligt ändå. Hoppas att jag och Nathalie kan komma upp den 22 augusti. Ska försöka fixa det! Måste bli bättre på att hålla kontakten med er!

Imåndags var vi bara hemma. Igår var vi över till mamma och lunchade *Tack för maten mamma* Och idag har vi bara varit hemma. En kompis kom över en sväng men har åkt igen o Nathalie ligger o sover.

Nu ska jag ta och äta upp resterna från igår.

Puss o kram

Kusinen gifter sig             Andra kusinen som brudtärna  Linn o Charlie           
                                                   

  


Bröllopet
2008-07-19 / 08:44:37 / Allmänt

Ja om ca 1 timme o 20 minuter kommer Syrran o lillen för att hämta oss, sen bär det av till eskilstuna o bröllopet.
Min kusin gifter sig idag med en engelsman :P Shit, jag som hatar att snacka engelska. Aja, det är bara att stå ut.

Emelie ska skjutsa ut oss o hämta några av oss iaf :)

Och imorgon hoppas jag att Linn o Charlie tittar över en sväng till pappa innan det är dags för hemfärd. Skulle ju vara lite kul för nathalie och busa lite med Charlie.

Ne, nu måste jag fortsätta här hemma.. har varken packat eller ätit frulle.. dock så är jag sminkad och klar.

Puss o kram


Charlie      Nathalie nyfiken

Babygrejer
2008-07-17 / 15:09:24 / Allmänt

Nu är jag hemkommen från en shopping runda med Jessica. Vi var på babyland o babyproffsen gud va grejer det finns. Jag kommer ju knappt ihåg va man behövde innan dom föddes. Men jag proppade på henne saker för ca 1100 kr :P Lite smått o gott som man kan behöva. Var ju längesen man köpte sånna saker.. numera är det ju leksaker och kläder som man shoppar till barnen. Måste köpa något till Jessica sen när hon har krystat ut bullen i ungen... vi gick ju 4 bodys av henne så då är det inte mer än rätt att jag ska ge henne något till den lilla, och det gör mig inget för jag älskar ju att shoppa barnkläder :D

Nu ligger Nathalie halvvaken i vagnen och Emil på soffan. Jag själv ska nog gå o fixa något att äta tror jag eller fixa en matlista eftersom att jag och mamma ska åka och handla imorgon.

Aja.. bus o gos!!

Min älskling på himelstalundsbadet

Onsdagen
2008-07-16 / 21:17:38 / Allmänt

Idag vaknade vi kl. 8 ungefär, gick upp och la fram några mackor för att senare äta frulle. Jag skulle försöka städa lite idag hade jag tänkt, men lilla Nathalie har fått för sig att man hela tiden måste underhålla henne annars sitter hon på golvet och grinar. Det är ju lite störande att försöka diska när det sitter en skrikande unge och sliter en i benen, så man får ta lite då och då. Tillslut så fick jag dammsuga, efter många om och men. Efter det så gick vi och mötte mamma som skulle komma över på en fika. Dumle och Nova var ju självklart med. Det var trevligt att ha mamma här idag. Jag är ju oftast där annars. Sen följde jag och nathalie mamma en bit på vägen hem, sen begav jag mig hemmåt. Efter ett tag kom emil hem och jag fick reda på att han är ledig torsdag o fredag med full lön.. *lyx*

Nu ligger både Nathalie och Emil och sover. Eller Emil gick nyss och la sig, men han slumrar nog snart.

Imorgon ska Jag, Nathalie och Jessica ut till babyland och babyproffsen för att kolla lite grejer. Idag är det prick 1månad kvar till bf för henne.
Hoppas att bebisen kommer snart, så att man kan få snosa lite på h*n :)

Puss och kram

Shit va längesen, här är Nathalie ca 6dagar gammal. Det är snart 1år sen :S

En tidig morgon!
2008-07-14 / 06:53:37 / Allmänt

Nathalie bestämde sig för att slå upp ögonen strax efter att pappsen gick till jobbet. Jag var ganska pigg så mig gjorde det inget, men man känner att ögonlocken är lite småtunga :P

Idag ska vi till mamma o lämna en klänning som mamma ska sy in åt mig. Sen blir det att åka hem och invänta emils mamma som aldrig kan säga tider !!!! Vi ska nämligen åka och handla men eftersom att hon aldrig säger någon tid så får man ju sitta och vänta på henne. Kul att sitta hemma hela dagen och vänta på henne så kommer hon väl att komma när Emil har slutat jobba vid halv 6 eller nått. 

Ne, nu ska jag nog slänga mig i duschen tror jag, hoppas att Nathalie tillåter det :P

Puss och kram

 (Mina älsklingar)

Nu var det ett tag sen igen...
2008-07-12 / 23:33:35 / Allmänt

Sitter här och försöker skicka bilder till mamma via mejl. Hahaha nu har jag äntligen kommit på varför bilderna krympte när jag la in dom :P Det står liksom med STOR TEXT att om man vill ha dom i rätt format så får man bifoga bilderna som filer istället ;P hahaha vad dum man känner sig :P

Aja, datorn är jävligt seg så jag blir nog sittandes en stund.

Annars då? Ja, det har inte hänt så mycket sen senast. Pappa var nere och hämtade grabbarna igår (fredag) så jag passade på att gå över till mamma och träffa honom. Det är alltid lika trevligt att träffa pappa. Efter det så gick vi ner och mötte Emil vid tåget, han hade fått sluta tidigare så han var hemma vid halv 2 :) Vi kom hem sen gjorde vi inte så mycket. Och idag har det inte heller hänt så mycket. Jag var uppe hos syrran en sväng och testade ut lite grejer till bröllopet nästa lördag. Min kusin ska gifta sig i näshulta kyrka så vi ska åka dit, Jag, Nathalie, Roni och Lillen. Emil stannar hemma för han är ju somsagt inte så social av sig.
Imorgon kanske Matias, Sanna och Oliver kommer på besök ifrån göteborg. Hoppas att dom tittar förbi här hemma hos oss. Emil pratade iaf om att dom skulle göra det.. men man vet aldrig.

Ne, nu ska jag försöka få iväg bilderna!

Puss och kram

Nathalie o Nova på himpan

Dagen hos mamma
2008-07-08 / 23:23:09 / Allmänt

Idag har vi varit hos mamma och busat.  Gick en promenad och hittade en mysig butiq med massa gulliga barn saker.. dock lite dyrt men jag hittade ett par skor som jag ska slå till på till nathalie.
Sen gick vi hem, diskade,busade och lagade lite mat efter ett tag kom Emil hem också :)

Imorgon ska vi till mamma igen, jag ska hjälpa grabbarna med Nova medans mamma klipper sig. Efter det så ska vi hem till mamma och äta lite lunch. Sen så blir det förhoppningsvis att träffa Jessica en sväng.

Nu ska jag kolla klart på American Idol sen sova!

Puss o kram



Städat
2008-07-07 / 18:06:34 / Allmänt

Idag har syrran varit här för att sitta lite barnvakt medans jag städat och donat. Nu ser det äntligen ut som ett hem igen!  Tack syster för hjälpen!!

Emil jobbade första dagen idag, och det verkar som att det gick väldigt bra! Hoppas att han kommer trivas där.. och hoppas att han får vara kvar efter vecka 32 också.

Imorgon blir det nog att gå till mamma och umgås med henne, Nova och grabbarna (om dom är hemma) Matte var över hit en sväng igår och spelade lite x-box.. det är alltid lika trevligt att ha dig här, brorsan!

Ne, nu ska jag ringa min mamma!

Puss o kram

   

Eksem
2008-07-04 / 17:32:05 / Nathalie

Ja nu har man kommit hem från vårdcentralen och apoteket. Nathalie har fått eksem i ansiktet, bröstet och ryggen så dom proppade på min  salvor och en flytande sak som vi ska behandla henne med. Fan jag hoppas verkligen att salvorna hjälper, står inte ut med att se att hon lider. Hon är ju pigg och jätte glad, men det kliar ju sådant. Den orala/flytande medecinen är för klådan så vi får hoppas att den lindrar det hela för henne.

Just nu så sover både nathalie och emil. Nathalie har nu sovit ca 2 timmar :D skönt för henne, men jag har inte gjort mycket annat än att diska. Jag ska dock stor städa på måndag när Emil är och jobbar sin första dag på Ericsson. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska rulla iväg, är så fruktansvärt hungrig men vi ska gå till mamma och äta kl. 19 så det får vänta tills dess. Grillat, grillat, grillat.. mums!

Puss och kram

RSS 2.0