Ni är obeskrivliga
2010-09-30 / 22:16:14 / Allmänt

Älskar att ha er i mitt liv <3

dagens ord
2010-09-23 / 22:22:09 / Allmänt

Shame on you if you fool me once. Shame on me if you fool me twice!

Skämms som fan över att jag lät det hända igen.. trodde verkligen att det skulle bli bättre denna gång, men du är ett lika stort rövhål nu som då! Att man aldrig lär sig!

Imorgon åker Natta till Emil iaf o jag ska ha myskväll med Alex o hennes barn, sen på lördag är det födelsedags kalas för Linnea som fyller 18, sen ladiesnight med syster o sen utgång :)

Söndag är det möte med Emil o Linda..  weeeeiii :P eller inte

Nu ska jag prata klart med hetingen ;)

Helt slut ju
2010-09-18 / 19:51:04 / Allmänt

Haha skulle nog behöva 2 veckors barnledigt. Är helt slut som människa. Tankar o barn som äter upp mig :P

Barnen sover o jag sitter här. Funderar på att skicka efter lite foton.

Puss o kram

Är barnvakt till en av världens sötaste...
2010-09-18 / 16:43:52 / Allmänt

Är barnvakt till en av världens sötaste ungar! Skulle ha haft 3 extra ungar idag men det blev bara en. Den minsta, devin. Så grymt söt han är det lilla charmtrollet! Natta är helt förälskad i honom precis som hon är i dom andra 2 :) nu blir det mys o bus sen dags för kvällsmat o sovdags för dom :) Puss Puss


Exakt hur mycket ??
2010-09-16 / 21:08:22 / Allmänt

Det är en fråga jag verkligen vill ha svar på! Exakt hur mycket skit o sånt ska man behöva ta innan man ger upp? Jag är så trött på att hela tiden bli sårad av kommentarer o agerande. Varför jag? Måste jag alltid falla för personer som endast verkar ha mig som en fucking jävla lekdocka. Jag är helt fel ute jämt när det gäller kärleken.. dom bra killarna vill jag tydligen inte ha eftersom att jag alltid får idioter! Man hittar någon som man tycker så grymt mycket om, men det visar sig att han ändå inte har båda fötterna på jorden.. en fucking mansgris istället!

Hade en sjukt bra dag idag.. men den förstördes såfort datorn åkte på! Känner mig bedragen o våldtagen på samma gång..


haft en så sjukt härlig dag
2010-09-14 / 22:14:22 / Allmänt

med Natta, Robin o Leo. Behöver inte skriva mer för jag orkar inte.. nu ska jag kolla några avsnitt av cougartown :P

Puss pusss

Ännu en kväll i sängen! Har kollat lite...
2010-09-13 / 23:44:35 / Allmänt

Ännu en kväll i sängen! Har kollat lite på cougartown o så nu på kvällen efter att Natta somnat, tycker det är så grymt kul program Hihi. Nu är det dags att sova för att orka upp imorgon till dagis :) Puss


Japp, nu kommer den önskade uppdateringen!...
2010-09-13 / 01:21:02 / Allmänt

Japp, nu kommer den önskade uppdateringen! Haha vet inte om den är så efter längtade men vi kan låssas ;) Ne men om man ska börja med gårdagen kanske. Vaknade hemma hos Robin, gick ner till donken o träffade Catrin och hennes mamma som hade varit i lkpng för att lämna Ludde till sin pappa. Sen åkte jag o Robin till hans föräldrar för en fika, vilket alltid är trevligt! Efter det drog vi till media Markt för att köpa lite grejer till en dator. Åkte hem o gick upp till grannen en sväng, efter ett tag kom Robin o hämtade upp mig på vägen hem. Vi bestämde oss för att glo på film o käka pizza, så det bjöd kvällen på. Kollade på 3 filmer. Var riktigt skönt med en hemma kväll med massa mys o trevligt sällskap! Idag vaknade jag först när Robins klocka ringde o han skulle upp men jag somnade om lika fort igen efter att han hade gått :p vaknade i ren panik o insåg att jag försovit mig. Skulle upp o börja städa o baka kl.9 men vaknade 9.50 så jag kastade på mig kläderna o sprang hem. Messade Alex som hade lovat att hjälpa till, dom kom ner o vi började med städandet o bakanet. Alex o hennes barn är riktiga änglar. Älskar dom riktigt mycket! Vid 2 kom Natta hem o vid 3 började alla dimpa in. Alla kom på samma gång vilket blev lite jobbigt men ändå trevligt att ha alla samlade. När alla hade gått så var det dags för mat uppe hos grannen... Mm pomme o korv :) vi hade bestämt att Ebba skulle sova här men det var en till liten som också ville så nu ligger Ebba, Natta o Liam inne i min säng o sover. Ska ju upp tidigt imorgon för att lämna Ebba i skolan så det kanske är bäst att sova nu! Men nu har ni fått eran uppdatering så nu säger jag godnatt! Puss o kram


Full fart hela dagen vill jag lova! Haft e...
2010-09-12 / 20:36:51 / Allmänt

Full fart hela dagen vill jag lova! Haft en sjukt bra dag idag! Ska bara slänga barnen i säng så kommer en mer detaljerad uppdatering! Puss så länge


Grattis min älskade ängel
2010-09-10 / 09:18:29 / Allmänt

Nathalie fyller 3 år idag !!!

Nu är hon stor tjej och jag är helt förbluffad över hur otroligt snabbt 3 år har gått.  Vid kl. 14,00 för exakt 3 år sen var vi påväg upp till förlossningen. Då hade Natta bestämt sig för att titta ut. Vi kom in vid ca 14,15 och Natta tittade ut kl. 18,51! Har aldrig varit så lycklig som vid det ögonblicket då jag fick upp henne på magen. Känns verkligen som igår. Nu står hon här brevid mig, 3 år senare.. hon pratar, har en ordentlig egen vilja, hon går o springer o är världens bästa tjej. Vem hade kunnat ana att allt skulle gå så fort!?

Det jobbiga med att barnen blir äldre är ju att om hon är 3 år äldre.. då måste ju det betyda att även jag är 3år äldre än den dagen vi var uppe på förlossningen! Shiit, åldersnoja :P hahaha

Vaknade för ca en timme sen, gick upp o fixade frukost till henne o sen gick jag in till henne i sovrummet med frukosten o paketen. Hon blev så glad för sina presenter. Hon leker med dom massor just nu.

Senare idag ska hon åka till Emil o för mig blir det att baka typ hela helgen :P Ja, lite ledig tid ska man ju få ändå men Natta är prio nummer 1 !!

Bjuder på några bilder :)


Nathalie för 3 år sen på förlossningen


Natta 3 år, leker med sina bilar hon fått!


Hoppar på hoppbollen hon fick


Gömmer sig


Omg.. igen :P
2010-09-09 / 20:47:55 / Allmänt

Haha jag är sämst på att uppdatera men idag har jag haft annat att göra :P

Varit på presentjakt med Mamma till min kära dotter. Hittade iaf vad jag skulle ha..:D Bilder kommer imorgon då hon får öppna dom. Sen blev det att handla mat o bak saker.. ska ju baka hela helgen :P
Var uppe hos grannen också..

Nu idol :P

Puss

Usch
2010-09-09 / 13:00:20 / Allmänt

så dålig jag har blivit att uppdatera igen :S får fan ångest av att jag inte bloggar 7 ggr på en dag men jag får vara glad för att jag har ett liv istället ;)

Haha Idag vaknade vi kl.8 o knallade upp ur sängen, jag var faktiskt pigg idag men det visade sig vara en bluff för när vi kom ut i vardagsrummet så ville Natta kolla film, så jag la mig ner på soffan.. o stendog! Ögonen bara stängdes.. haha så jag halv sov genom hela filmen.

Nu har vi precis käkat lunch så nu tar vi det lite lugnt. om ca en halvtimme tänkte jag knalla ut i lekparken med Natta, sen hoppas vi på sällskap ifrån Alex, Liam o Devin. Vid 3 kommer mamma o då ska vi åka o handla lite grejer till kalaset i helgen.. medans vi är iväg o gör det så ska Natta vara hos Alex. jag har en underbar granne<3

Nu ska jag lyssna på musik.. hejså länge


Puss o kram

oj oj oj
2010-09-08 / 21:09:10 / Allmänt

idag har jag varit sämst på att uppdatera bloggen känner jag :(

Så mycket som har hänt idag dock så jag har inte haft ork.  Emil håller på som vanligt, o ena sekunden ska han inte ha henne alls mer o nästa så ska han ha kalas för henne i helgen ändå. Blir inte klok på han.

Har annars spenderat dagen hos min underbara granne Alex o hennes super söta barn. Hon bjöd på sjukt god mat o sen var det typ dags att gå hem.

Nu sitter jag här o ska kolla på cougartown..

Skriver innan jag lägger mig också!

Puss

Känner mig så
2010-09-07 / 21:41:32 / Allmänt

dum o blåögd. Borde ha vetat att det skulle bli såhär.
Jag har aldrig varit mer än en lekdocka för dig. En som man tar fram när det passar o kastar in i garderoben igen när man tröttnat. När fan ska man lära sig :( Jag gav upp allt för dig.

Suger stenhårt, men ny dag imorgon!

jupp
2010-09-07 / 20:29:44 / Allmänt

vi får väl se hur det blir i framtiden .. just nu vill jag bara ta en dag i taget o se vad som händer!
Dock verkar allt gå emot hela tiden.. hur mycket ska man behöva ta egentligen?

aja .. återkommer senare.. Natta sover nu iaf :D

Puss

Helt otroligt! Att man kan göra en sån ...
2010-09-07 / 18:50:48 / Allmänt

Helt otroligt! Att man kan göra en sån sak o se så jävla lätt på det. Sjukt lite man lär älska sitt barn då alltså. Aldrig någonsin skulle jag ge upp mitt barn.


Natta sjuk :( Förkylnings astman har bry...
2010-09-07 / 14:16:03 / Allmänt

Natta sjuk :( Förkylnings astman har brytit ut o hon har svårt att andas. Men hon är jävligt pigg ändå! Springer runt men Hostar som bara den. Får se hur hon mår imorgon.


Har varit ute i lekparken tillsammans med ...
2010-09-06 / 17:53:25 / Allmänt

Har varit ute i lekparken tillsammans med grannen o hennes barn, vi följde även med upp o hämtade ebba från skolan o nu är vi uppe hos grannen o ska snart äta äpplepaj och vaniljsås. Gott :) sen blir det hem för att äta kvällsmat sen sova. Puss


Lady Antebellum - Need you now
2010-09-06 / 11:05:40 / Allmänt

Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.

Godmorgon i stugan
2010-09-06 / 09:25:46 / Allmänt

Fick lite sovmorgon idag.. vi vaknade 10 i 9 :D Det var as skönt. Nu sitter vi framför barnkanalen o väntar på att mackorna ska bli klara i ugnen sen är det dags för frukost. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. finns inte så mycket att göra faktiskt.. funderar på att städa lite eller gå ut i lekparken om vädret tillåter men just nu ser det ut o blir riktigt fint idag :D

Återkommer senare.

Puss o kram

Nu ligger jag i sängen o har kollat på hal...
2010-09-06 / 02:26:40 / Allmänt

Nu ligger jag i sängen o har kollat på halva sex and the city 2 :) än så länge är den helt okej, men ibland lite halv tråkig. Ne nu sova :) godnatt. Puss


Burn notis is the Shit! Haha bästa bästa :...
2010-09-06 / 00:17:55 / Allmänt

Burn notis is the Shit! Haha bästa bästa :-P snart mat... Är man hungrig så är man :-P sen blir det sängen. Skriver sen när jag ligger i sängen. Puss


god morgon i stugan
2010-09-05 / 09:48:17 / Allmänt

jupp jupp, nu är vi vakna, uppe o pigga... nja, det sista går ju att diskutera men vaken o uppe är man iaf.
Skulle behöva en dags sovmorgon men så här är det att ha barn o det är faktiskt sjukt skönt att rutinerna börjar bli bra nu. Hellre lite egentid på kvällarna än sovmorgon.

Idag ska vi kanske hem till syrran, får se vad hon säger om det.. annars blir det nog bara att vara hemma. Kanske går upp till grannen en sväng om hon är hemma.

Pippi långstrump är i full gång på tvn o Natta är helnöjd :)
Jag själv hittade sex and the city 2, säsong 1 av Cougartown o säsong 1-3 av the big bang theory att ladda hem igår så ikväll blir det en myskväll i sängen med datorn i knät :D

Funderar på att gå in o hoppa lite på sandra men det kan kännas lite elakt eftersom att hon ska jobba senare :P hihi

Nu ska jag kolla face o sen glo på Pippi med Natta :)

Puss o kram

Du visade väldigt tydligt idag vart du stå...
2010-09-05 / 03:14:29 / Allmänt

Du visade väldigt tydligt idag vart du står i det hela. Nu vet jag, tack! Hellre nu än sen... För nu kan jag ändå gå vidare. Ne, godnatt o sov gott! Puss Puss


Dags för .....
2010-09-05 / 01:10:42 / Allmänt

3dje filmen snart .. :P var as trött förut men nu är jag pigg igen.. hahaha
Lite uttråkad bara innan filmen drar igång därför var jag tvungen att skriva 2 rader :P

hahahaha
puss

Now she is asleep again
2010-09-04 / 20:51:42 / Allmänt

Yes, hon sover o jag funderar fan på att göra samma sak. är så grymt trött. Blev ju inte många timmars sömn inatt.

Saknar en person så grymt mycket men det kommer nog vara så ett tag framöver.. bara glömma o gå vidare. Är verkligen inte på humör för något alls just nu.

Äsch ett glas cola, en cigg o kolla om det finns någon film att tanka kanske :P

Hörs senare.. kanske!

Word of the day: Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän!

Nu är hon vaken igen
2010-09-04 / 16:39:27 / Allmänt

väckte Natta igen eftersom att jag vill ha henne i säng skapligt ikväll så fick hon inte sova nu. Mutade henne lite med glass istället o då flög hon upp så nu sitter vi här o käkar päron, vanilj o jordgubbs glass.. mumsigt. Tur att vi är olika iaf.. Natta ville bara ha jordgubb o päron medans jag ville ha vaniljen o päronen.. vi är ett fantastiskt team tillsammans :D

Om ca en timme är det dags att fixa lite middag o sen försöka få damen att varva ner lite inför kvällen o vid halv 8 försöka få henne att sova.
Så skönt att man börjar få ordning på hennes rutiner igen.. nästa vecka blir det iaf dagis o på fredagen är det ju hennes födelsedag.. fast då åker hon till sin pappa o kommer hem igen på söndagen o då väntas det kalas :D

Dags att äta upp glassen innan den smälter :O

Puss o kram

Såhär somnade mitt hjärta nyss. Haha trötter
2010-09-04 / 16:26:38 / Allmänt

dsc00124 (MMS)

Såhär somnade mitt hjärta nyss. Haha trötter


God morgon! Nu har man vaknat till liv :-P...
2010-09-04 / 13:10:36 / Allmänt

God morgon! Nu har man vaknat till liv :-P vaknade med Natta runt 8 iofs men det är nu man verkligen börjar vakna till liv ;) har plockat o donat här hemma o nu är det dags för lunch! Puss


Åter igen så glömde jag word Of the day......
2010-09-04 / 03:28:00 / Allmänt

Åter igen så glömde jag word Of the day.... Dina riktiga vänner ser din smärta, medans dom andra tror på ditt leende!


Glömde ju nästan att uppdatera! Nu ligge...
2010-09-04 / 03:10:29 / Allmänt

Glömde ju nästan att uppdatera! Nu ligger jag i sängen iaf. Haft en trevlig kväll med Natta, sandra o chabbe. Blev fotboll o film tittande. Mysigt :) söta alex kom ner när hon hade kommit hem från ullared o jag fick 2 st ljusstakar. En rosa o en turkos :) blev överlycklig eftersom det är mina favorit färger. Så söt hon är! Nu är det iaf dags att sova så att man orkar med morgondagen. Godnatt nu allihopa, fast ni sover nog redan :-P Hihi Puss Puss


Så många gamla minnen
2010-09-03 / 10:34:19 / Allmänt

som kommer tillbaka när man kollar på bilder från förr!

Här bjuder jag på några!
ENJOY :D

















































































































Blev lite många men gud va minnen det finns till varje bild!

God morgon!
2010-09-03 / 10:02:52 / Allmänt

Somnade igår kl. 2 typ, sen vaknade jag 20 över 5 då Natta vaknade o sa att vi skulle gå upp. Hon sprang runt i lägenheten och totalvägrade att gå o lägga sig igen.. det tog en liten stund o ett blöjbyte sen fick jag henne i säng igen. Sen ringde mobilen kl. 6 då var jag helt död. Jag o tjejerna kom upp ur sängen halv 7 o då blev det frulle framför barnkanalen. Sen klädde vi på oss o gick upp till skolan o lämnade Ebba, sen gick vi hem igen.

Nu är vi hemma o Natta har tryckt i sig yttligare 2 mackor. Nu sitter hon på golvet med duplot o bygger. Jag sitter här, jag är helt död idag alltså. Har ingen ork till något men städas ska det... ska bara sitta ner en stund o ta det lugnt innan vi drar igång. Städa, diska o laga mat är ju Nattas favorit sysslor typ.. hon kommer bli en bra hemmafru när hon blir äldre :P hahaha

Nu blir det slappa på soffan några minuter innan vi drar igång o försöker få denna soptipp till ett hem igen. 2 barn som far omkring gör hemmet stökigt. Haha leksaker överallt o model lera.. det ligger precis överallt så det är på tiden att städa :D

På återseende, puss o kram


Kommer knappt ihåg att Natta har varit såhär liten!
Cutie


Vad gör man
2010-09-03 / 00:52:41 / Allmänt

när orken tar slut men viljan är stark?

Vet inte hur länge jag orkar spela detta spel, men jag vill ju så gärna vinna 1a pris. Viljan är stark med huvudet börjar bli tomt o helt slut. Är så trött på att hela tiden fundera. Ge mig svar istället.
Ne nu är det slut.. imorgon tänker jag fråga rakt ut. Palla detta. Jag har gett hela mig o det är tydligen inte tillräckligt :(

Visst, jag har gjort vissa hemska saker i mitt liv.. men förtjänar jag inte bättre än det här?

Ne nu slutar jag tänka o säger god f****ng natt!

Måste också bara säga!!
2010-09-03 / 00:41:49 / Allmänt

TACK ÄLSKADE SYSTER FÖR HEADERN :D
Du är underbar!

Puss puss

Life goes on
2010-09-03 / 00:41:00 / Allmänt

and so it will be! I cant take this anymore :(

Fan.. är så grymt besviken
2010-09-03 / 00:33:44 / Allmänt

Finner verkligen inga ord :(
Men men, nu vet jag hur vissa ser på saker. Är iaf grymt besviken.. visste att många ord kunde komma ur den munnen.. men detta :(

Finns en till som jag är besviken på. Någon som verkligen tar mig för givet. är nog dags att visa att jag inte ska tas för givet.


Word of the day: Ta mig aldrig för givet, en dag är jag borta!

Glömde skriva word of the day
2010-09-01 / 22:04:14 / Allmänt

Ibland faller man, helt utan kontroll :)


Dagen började inte riktigt som den var tänkt
2010-09-01 / 21:59:30 / Allmänt

men det blev bra ändå.

Skulle ha gått upp tidigt idag men så blev det inte riktigt. Vill ju att Natta ska komma in i alla rutiner igen, men när jag vaknade kl.8 så tänkte jag bara en kvart till o skulle ställa klockan .. men somnade med telen i handen :p Så jag vaknade 10 i 10 o fick panik.. Natta hon sov som bara den.. helt sjukt att ha en dotter som sover mer än vad jag gör. Då somnade hon ändå vid halv 8-8 igår.

Idag har vi iaf varit hemma, sen nere på försäkringskassan o hämtat papper om barnbidraget och underhållet som Emil ska skriva på imorgon. Natta går ju inte på dagis denna vecka pga av massa skit mellan hennes pappa o mig. Så han ska ha henne imorgon medans jag är på ett möte. O när jag lämnar henne så ska han få skriva på dom för då kan jag lämna in dom samtidigt som jag är där nere på stan.

Vid 5 drog vi upp till Robin o Leo för att äta mat o umgås men det blev donken .. gott o mycket trevligt sällskap :P Sen drog vi till Robins mamma o pappa, där även hans syster o hennes son var. Hans familj är så underbara :D

När vi kom hem vid kvart över 7 var Natta så trött att hon däckade i mitt knä i soffan, så jag bar in henne i sängen vid kvart i 8 o sen dess har hon sovit utan att vakna en enda gång :) Så stolt över mitt troll!!

Ne nu blir det nog en cigg sen sängen så att man orkar upp imorgon!

Puss o kram

Busan i favorit tröjan hon fått av moster
2010-09-01 / 21:30:52 / Allmänt

dsc00103 (MMS)

Busan i favorit tröjan hon fått av moster


RSS 2.0