Flytten
2008-11-29 / 23:14:06 / Allmänt

Skulle ha gått o lagt mig för längesen men vart sittandes framför tvn med emil. Ska snart sova men tänkte skriva några rader här först.

Nu är flytten snart gjord, har städning o lite skit kvar i den gamla lägenheten. Känner mig stressad men ändå lättad över att vi har tills på tisdag på oss att flyttstäda :D

Så inatt spenderar vi första natten i nya lyan :D

Uppdatering kommer senare.

På återseende.

Puss o kram

Dagen som varit
2008-11-25 / 20:27:27 / Allmänt

Ja dagen som varit har gått ganska fort.

Började med att jag vaknade o gick upp för att väcka emil, han mummlade något sedan gick han in o la sig hos nathalie i sovrummet. (Han är hemma o är sjuk) Sen skulle jag gå in o väcka nathalie för att vi skulle till bvc, men emil bad mig att låta henne sova ett tag till för han ville ligga o mysa med henne. Så jag packade hennes dagis väska, käkade frulle, fixade iordning mig och så innan jag tillslut gick in o väckte Nathalie. Hon vaknade 10 i 8 och vi var tvugna att gå 10 över :P Ibland är man ute i god tid! Stack iväg till bvc på läkarbesök. Allt gick bra men nathalie gillade inte läkaren... han var läskig. Sen iväg till dagis men nathalie somnade på bussen så det gick skit bra att lämna henne på dagis. Hon var inte ett dugg ledsen ;P

Stack upp till lägenheten o tapetserade lite med emil. Sen åkte vi ner på stan o kollade in en guldram som vi vill sätta på fondväggen med en förstoring på Nathalie. Men vi tycker inte riktigt att det är värt 1700 kr för en ram :S  Sen stack Emil hem eftersom att han är sjuk, o jag knallade vidare på stan för att köpa en julklapp till Nova o 2 bhar till mig.
Sen bar det av till dagis för att hämta nathalie. Efter det åkte vi hemåt. Gick upp till affären o handlade o passade på att handla hem mat från pizzerian :P

Nu sitter jag här efter många om och men med nathalie. Hon vill bara inte sova på kvällarna. Även om hon knappt kan hålla ögonen öppna så ska hon vara vaken. Men tillslut fick jag henne att somna. Men det tog över 45 minuter.

Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten o fixa. Lite mer tapeter som ska upp o annat piller i pill.

Hörs imorgon förhoppningsvis.

Puss o kram

Mor o dotter för ca 10 månader sen :)

3 bilder till
2008-11-23 / 11:44:42 / Allmänt


Lite bilder
2008-11-23 / 11:39:48 / Allmänt

Ute o busar med Leo o Helena: 

            





Kort från besöket hos Linn o Charlie:

                         


Kort från andra dagen på dagis:


   



Några kort från Tropicariumet:

           


Några kort hemifrån

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                                           


                                                               

Utmaning
2008-11-18 / 20:14:13 / Allmänt

Jag har antagit  Hannis utmaning

De regler som gäller är:
¤ Länka till den personen som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
¤ Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. 
¤ Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
¤ Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.


Mina sju saker:
- Jag har inte varit singel på över 3 år
- Vill flytta nu
- Hatar att gå upp tidigt på morgonen (tur att dottern är en riktigt sömntuta på morgonen)
- Har inte en städad lägenhet
- Längtar oerhört till flytten 1e december
- Älskar min familj
- Klarar mig inte utan godis, cola, mobilen o datorn

Jag utmanar
1. Helena
2. Roni
3. Jessica
4. Linn
5. Catrin
6. Emelie
7. Mamma Helene

Utmattande dag
2008-11-15 / 21:08:02 / Allmänt

Ja det kan man säga.. har ändå inte gjort något som var speciellt jobbigt.

Men ni som vet vad jag gjorde idag kanske förstår. Det gick bättre än väntat. Men nu är jag glad att det är över.. o jag skulle inte vilja göra det igen.

Idag har nathalie varit med Roni, Lillen, mamma o Nova i badhuset. Det lät på dom som att det hade gått bra, Nathalie hade varit lite aggresiv mot Nova men det är ju bara för att hon älskar henne så mycket. Nathalie är ju en unge som älskar att gosa o pussas o Nova uppskattar inte riktigt det. När hon kom hem så var hon såå mysig. Gud va jag älskar min dotter.

Imorgon ska vi bara vara hemma. Emil ska till nya lyan o tapetsera.
Och på måndag bär det av till eskilstuna en sväng. Ska försöka träffa Emelie, Linn o charlie.. förhoppningsvis Becca också men det vet man aldrig, har ju försökt få tag på henne men inte lyckats än.

Nu ska jag prata klart med Jessica på msn sen blir det soffan.

Puss o kram

 Gud här var hon 2 dagar gammal! Trodde aldrig att man kunde älska någon så mycket!

jävla utslag
2008-11-13 / 20:38:18 / Allmänt

Ja som rubriken lyder så har jag fått utslag av någonting.. nånslags allergisk reaktion så det kliar på hela jävla kroppen.. blir tokig snart. Det kliar mest i ansiktet, nacken, hårbotten, armarna o bröstet. Alltså jag tror att jag avlider snart.. sitter o kliar sönder hela mig :S Har ringt till sjukrådgivningen o dom är ju lika pantade i bollen som vanligt.. deras svar: Du får avvakta o se om det går över ... DUMMA JÄVLAR!!!!

Aja, annars har dagen varit helt okej. Lämnade nathalie på dagis vid 9. gick ju bra förutom att hon grät när jag gick men det gör hon alltid. Sen åkte jag hem till Lotten o Liam, satt där o snackade skit ett tag sen gick vi ner på stan o knallade runt lite. Sen åkte jag till sjukan o gjorde "ni vet vad" (för er som vet) sen var det dags att hämta nathalie på dagis.
Hon hade varit jätte snäll men har börjat att gråta så fort det är någon som går, även om det är folk som hon inte känner. Haha barn är roliga. Sen åkte vi hem o diskade o myste lite innan pappsen kom hem. Sen lagades det mat, fiskgratäng.. gud va duktig man är :P Gott blev det iaf. Sen var det dags att lägga lilltjejen som redan hållt på o somnat 4 gånger sen vi kom hem :P Efter att hon hade somnat så diskade jag upp efter maten (vad gör man inte för att slippa klia på skiten) o nu sitter jag här!

Inte så intressant dag men den gick fort.
Tack lotten för prat stunden. 

Just ja, igår började Nathalies bästa kompis Leo på dagis. Lycka till sötnos.. o va skönt att du/ni är nöjda med platsen.

Puss o kram

Nu var det längesen igen
2008-11-12 / 21:09:00 / Allmänt

Tänkte uppdatera lite här..

Dagis går fin fint .. hon gråter lite när jag går men annars går det bra. Hon är så duktig o hon lyssnar på fröknarna. Hon har dock hittat en liten kille som hon gärna bråkar med. Han kommer ju o snor hennes leksaker hela tiden o då får man säga ifrån. Så dom hade väl tydligen knuffat varandra idag.. men jag tycker att det är bra att hon säger ifrån, han är ju sån som bara tror att allt är hans.

Idag så var jag, mamma o nova o handlade. Konstigt det kändes att inte ha med nathalie. Men det är ju bara att vänja sig.
Imorgon ska jag städa nya lägenheten.. måste få bort allt slipdamm innan emil ska tapetsera i helgen.

Kommer mer uppdatering imorgon..

Puss o kram

Dagis
2008-11-04 / 12:43:40 / Allmänt

Nathalie började dagis igår. Så idag var andra dagen på inskolningen... det gick bra men nathalie är lite mera på barnen än va dom kanske vill. Hon älskar ju andra barn men dom verkar inte lika förtjusta i henne. Men hon verkar trivas iaf o det är huvudsaken.. hon var dock väldigt mammig idag, hoppas att det är bättre imorgon.

Nathalie har iaf hittat en kompis på dagis o hon heter Linnéa. Nathalie tycker nog mer om henne än vad Linnéa gillar nathalie men dom är så söta ändå. Bilder kommer så småningom.

Puss o kram

RSS 2.0