usch ja,
2008-08-29 / 20:57:06 / Allmänt

ja som sagt, usch va jag är dåligt på att skriva här... men jag är ju såå lat av mig. Jag är ju inte mer än människa ;P

jaha, vad har hänt på senaste tiden då? Jag var på Ikea i onsdags med mamma, det var jätte trevligt.. hittade massa roligt som ska inhandlas till nya lägenheten.
Tyvärr så fick emil spaken igår dock, så vi får väl se hur mycket man kan inhandla till nya lyan. Hoppas att han hittar något nytt snart. Blir sååå satans sur på Adecco (bemanningsföretaget han jobbade åt) eller igentligen på hela situationen. Dom sa att han skulle få vara ledig i 1-2 veckor sen hade dom garanterat job åt honom o det lät på dom som att han skulle få jobba ett bra tag då, men dom ringde i torsdags o sa att det är brist på material på ericsson så dom har inte råd att ha kvar honom, då han går hemma på garantilön. Så nu har han 2 veckors uppsägningstid sen är han helt arbetslös igen. Men han var där idag o dom sa att dom försöker hitta något åt honom för dom är nöjda med honom så dom vill verkligen ha kvar honom. Så vi får väl se vart det här slutar.

Nu sitter jag här, skulle behöva fixa här hemma då det kommer en tant + hyresvärden för att kolla på lägenheten imorgon kl. 10, men jag tänkte att jag dammsuger imorgon innan dom kommer o försöker plocka det sista. Man måste ju få sitta ner o ta det lugnt ett tag också.

  

Just ja, flytten?
2008-08-23 / 23:01:48 / Allmänt

Har ju glömt att skriva det.. Vi fick lägenheten i vilbergen :D Så det blir flytt 1a december :) Helt underbart.. ny lägenhet, nytt område.. nya prylar ;P

Ska ju med mamma till linköping på onsdag.. dvs IKEA.. då ska man leta grejer ;)

Aja, sov gott!

Helgen
2008-08-23 / 22:59:31 / Allmänt

Usch va jag är dålig på att skriva här! Aja man har inte alltid tid.

I torsdags vaknade vi, käkade frulle sen stack vi över till mamma för att sedan lämna Nathalie där. Nathalie har ju aldrig direkt varit utan mig *skäms*  Syrran har ju tagit henne på promenader och så men hon har aldrig varit hemma hos någon utan mig, så vi tyckte att det var på tiden eftersom att hon ska börja på dagis snart. Så jag stannade tills det var dags för mat, då åkte jag hem för att diska o städa lite. Efter ca 2 timmar så åkte jag för att hämta henne. Det hade gått skit bra.. dom hade lekt, gått ut o gått/sovit o käkat mat. Nathalie hade inte saknat sin mamma ett dugg. Skönt att det funkade bra, men man vet ju inte om det är likadant nästa gång. Men det är bara att hon vänjer sig.

Igår så skulle jag ner på stan med mamma för att gå igenom marknaden (augusti-festen är ju i stan) men karln där hemma ringde o sa att han ville ner för att kolla presenter till Nathalie, så jag o mamma gick en liten sväng sen gick vi för att möta emil. Så skildes vi från mamma o stack till leksaksaffärerna, vi hittade en leksaks telefon som jag vet att nathalie tycker om, sen köpte vi en jätte söt dress med mimmi pigg på. Efter det så gick vi o käkade på snäckan (pastabuffé) mexikana köttfärs var inget för mig *STARKT* puh, höll på att avlida. Sen gick vi en sväng på marknaden o hittade en Hello Kitty klänning till nathalie, den var jätte söt sen tyckte emil att hon skulle ha ett par uppblåsbara boxnings handskar så det blev ett par sånna med :P Dom var tydligen väldigt roliga när vi kom hem iaf. Sen åkte vi hem för att bara ta det lugnt.
Nathalie har inte sovit så bra dom senaste dagarna o nätterna då hon är genomförkyld. Tycker så synd om henne eftersom att hon inte kan snyta sig. Nu känner både jag o emil att vi också håller på att sjukna till. Jag har asont i halsen o snorar medans emil fryser konstant. Hoppas att det går över snart. Ska ju med mamma till Linköping på onsdag, då måste man ju vara frisk.

Ne nu ska jag sova!

Puss o kram


dagen
2008-08-18 / 21:01:00 / Allmänt

Idag har vi inte gjort mycket. bara varit hemma men inte har vi fått något gjort ändå :P

Emil är iväg hos sin bror, jag sitter här o nathalie sover.

Igår var jag nere på stan o handlade en present till nathalie, träffade mamma o nova o fikade hos mamma med familj.
Imorgon ska vi hem till mamma o luncha sen ska vi ner till öppna förskolan o busa med barnen där nere. På onsdag ska vi träffa hanna o theo på dagen sen på kvällen ska vi försöka ta oss ner på stan o träffa Cattis, Niklas o Ludde som kommer på besök från linköping.

Fick reda på för en liten stund sen att min kompis Jessica är uppe på förlossningen nu o ska föda :D Yeay, äntligen gumman. Nu har du väl haft nog med smärta.. ploppa ut ungen nu! Lycka till gumms!

Ne nu ska jag glo på 2½ män.

Puss o kram

En av Nathalies födelsedags presenter... (den rosa)

oj, nu var det ett tag sen.. igen
2008-08-16 / 21:17:42 / Allmänt

ja som sagt, det var ett tag sen.. men jag orkar inte blogga så mycket. Har inte tid för det heller eftersom att min dotter bara sover 1 gång om dagen o på kvällarna brukar emil sitta här.

Vad har hent på senare tid då.. jo vi har kollat lite på lägenheter. Vi la en intresse anmälan på den i vilbergen o hoppas på att få den. Den var dock 1000 kr dyrare än väntat.. men det är den värd. 90 kvm är ju ganska mycket större än här så jag tycker iaf att det är värt det.
Nathalie har fått dagis plats också, på solgläntan. Jag vart jätte glad när jag fick reda på det för det betyder att Nathalie o Leo (pojkvännen) ska gå på samma dagis :) Man ser verkligen hur kul hon har när hon leker med honom så det ska bli kul.. hoppas att dom hamnar på samma avdelning med.
Annars har det väl inte hent mycket, jag har varit med syrran typ varje dag. Igår var jag dock o träffade Hanna o Theodor.. han är ju så söt den lilla skitungen :) Har saknat dom.. men vi ska ju ses på onsdag igen :)


Idag har vi varit barnvakt åt lillsyrran tillsammans med småbröderna, medans mamma o Kenta var på bio. Det var trevligt men det verkade inte Nova tycka. Men det är ju sånt som hender. Man måste ta sånt om man ska kunna lämna bort dom nångång. Hoppas iaf att ni hade trevligt på bion mamma. Man behöver ju lite egentid med. Det har jag typ aldrig haft. Men på torsdag så ska jag lämna bort nathalie till mamma enstund för att se hur hon betér sig.
Imorgon bär det av till badhuset igen. Det är så roligt att se nathalie busa i vattnet.. bilder kommer senare.

Puss o kram

 Leo o Nathalie busar på golvet

Flytta?
2008-08-06 / 14:31:11 / Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det gör inget ;P

Jag o Emil funderar på att flytta till en ny lägenhet o börja om på nytt. Ska o kolla på en lägenhet i vilbergen på måndag, Hoppas att den är fräsch o att vi får den isåfall. 3 rok på 90kvm för 5049kr i månaden. Inte farligt med tanke på att vi betalar 4789 kr i månaden för en 2 rok på 57 kvm  nu :) Vilbergen är ju faktiskt ett helt okej ställe att bo på.. tror jag ;P har ju aldrig bott där men emil har o han säger att det är okej. Håll tummarna för oss!!!
Hoppas att det kan göra att det blir bättre mellan mig o Emil, vill ju verkligen att det ska funka.. men det här är nog sista försöket. Funkar inte det här så har vi fan provat allt o då är det nog inte meningen att vi ska vara tillsammans.

Aja, nathalie sover så jag njuter lite vid datorn.
Ne nu ska jag skicka efter bilder.

Puss o kram


3 år
2008-08-01 / 11:16:26 / Allmänt

Idag har jag o Emil varit tillsammans i 3 år. Shit, det känns som att det max har gått 1 år. Jag vet ju att vi har hållt ihop länge, men 3 år.. thats a long time, for me! Helt sjuk hur livet kan förändrar så mycket på bara nått år. För 3 år sedan så hade jag aldrig kunnat gissa att jag skulle sitta här med en alldeles egen familj. Emil o jag har varit vi i 3 år, sedan fick vi Nathalie för 11 månader sen.. vem hade kunnat tro att jag skulle slå mig till ro o skaffa familj? Inte jag iaf, tror att varken mina vänner eller familj trodde det heller.. men här sitter jag och jag har inte ångrat en sekund att vi fick en liten dotter. Visst, jag o Emil har våra gräl o storbråk.. men det är naturligt i en familj. Det är något som vi oftast löser. Jag hoppas att vi kan lösa allt o få många år till med varandra.

Emil, you are the love of my life.. and I don't wanna loose you!

Puss o kram 

Mina älsklingar *älska*

RSS 2.0