Nytt år, nya möljigheter
2009-12-30 / 15:08:18 / Allmänt

Jaha, imorgon är det dags att ringa in det nya året... dvs nytt år, nya möjligheter.
Frågan är ju bara, ska man fira att det blir ett nytt år eller ska man bara tänka att det nya året blir lika pissigt som detta!?

Jag tror att jag kör på att fira det nya året i hopp om att det nya blir bättre än detta.  Detta år har ju fört med sig lite tråkigheter om man säger så. Nu får alla ta sig i kragen o göra det bästa av den nya möjligheten :D Dags för nya nyårslöften också.. hahaha dom lär jag inte avslöja här men ändå.. risken finns ju att dom spricker redan första månaden. Då är det inge kul om alla vet om dom ;)

Nehe.. fest imorgon eller vad säger ni? Nu slår vi på stort.. right grabbar ;)


Saknar Nathalie som fan.. :(

Kom på att det nya året börjar ju inte så bra eftersom att det blir begravning på måndag.. men det får fan bli den sista!!!!!

God fortsättning
2009-12-28 / 12:56:16 / Allmänt

Yes en helsike helg har det varit med en massa mys och fylla :S Nu sitter jag i eskilstuna och har dööö ont i halsen och är lite halv sliten ;P Snart ska man slänga sig i duschen o sen ner på den lilla staden för att kolla läget :)

Måste försöka träffa alla man vill träffa nu när man ändå är här liksom :D
Så idag blir det ännu en dejt med Catrin med familj :D

Nehe dax för duschen så fort toan blir ledig

Ha en underbar dag.. det tänker jag ha!

God Jul!!!!
2009-12-24 / 04:47:54 / Allmänt

Yes, nu är det julafton och som vanligt denna natt så kan jag inte sova. Kan inte fatta att efter 22 år så sitter det fortfarande kvar :S  Dagen ska spenderas med min dotter, ska njuta av varje sekund att vara hemma med henne för sen på fredag åker ju hon till sin pappa i 9 dagar :( Kommer sakna min älskling.

Jaha, igår har varit en händelserik dag. Började med att vi försov oss lite emot tiden jag hade bestämt att gå upp, men det gick ju bra ändå.. stressade ner lite smått på stan för att möta syrran. Mötte upp Syrran och Jessica W som var i stan o hälsade på :D Vi gick och käkade sen sa jag hejdå till Syrran, Jessi och Nathalie för att köpa dom sista klapparna tillsammans med Cissi :D Vandrade på stan mellan 14-17.. snacka om att man var trött. Gick hem till syrran o Lillen för att åka hem till mamma och fira jul :D

Tack så hemskt mycket för alla fina presenter och julklappar jag och Nathalie fick!!

Ett STORT Tack till Syrran också som ställde upp och tog Nathalie igår :D Love you sis <3

Jaha, Grattis till mig och en God Jul till er!

Kram kram

Shit
2009-12-21 / 14:53:49 / Allmänt

Det här kan bli jobbigt.. aja, lika bra att ta tjuren i hornen och få det gjort!


Cry nomore
2009-12-21 / 01:10:58 / Allmänt

Helgen blev helt klart lyckad. Fredagen började med ett flippat samtal med Mary. Jag och Sandra fixade oss o drog ner på stan o träffade Mary och Cissi... Käkade lite och shoppade inför kvällen. Sen hem o fixa oss och Robban kom hit. Sen rullade vi vidare hem till Cissi för att kröka lite. Drack lite där sen bar det av ner till VK :D Jävlar va kul det var! Träffade massa roligt folk och fuller blev man. Sen blev det Donken o efterfest. Kom därifrån kl. 9 på lördag morgonen.. haha jag tog mig inte ens in i sovrummet utan la mig på soffan jag :D Vaknade kl. 13 av att sandra kom hem sen sov jag till kl. 15 :D Efter det blev det en heldag framför tvn o datorn.

Idag har vi varit nere på stan med Cissi, sen åkte jag hem o städade. Vid 21 tiden kom Natta hem. Så skönt att ha henne hemma :D Saknar henne så mycket när hon är hos sin pappa. Det är sjukt hur mycket man kan älska en person.

Imorgon blir det dagis för lilldamen medans jag uträttar lite ärenden o skolan sen ska vi hem till Syster o käka o umgås :D

Tycker om dig baby <3


Ligger o läser en bok innan det är dags att sova



Kärlek <3


Jag för ca 6 månader sen


Dagen efter festen
2009-12-19 / 19:52:27 / Allmänt

Så man mår :P Det blev lite mycket igår.. men det var kul som fan! Få väl se vad man hittar på ikväll!!

Kanske glo på film.. fest .. några förslag??

Dags för en date med dom bästa
2009-12-18 / 05:17:02 / Allmänt

Yes, imorgon bär det av till pulkabacken med damerna och en jävla massa bira ;P  Nu har det varit nyktert ett tag så imorgon kör vi en comeback :P

Dags för Sandra att dra igång drickandet igen också.. hela 6 veckor har hon varit nykter.. en applåd för henne tycker jag *klappar händerna* Kan hon hålla sig en 7e vecka? haha nee det tror jag inte för tänker hon det kör jag ner en slang i halsen på henne och häller ölen i henne. Nu är det tid för henne att dricka lite så att hon inte ballar ur totalt på julafton när dom ska ut. Hon måste ju värma upp lite :P

På lördag blir det linköping med Mary.. hoppas sandra hakar på också :D

Till kommentatorn... Ja det kanske är så att han inte vill ha mig and quess what.. I dont care anymore. Till skillnad från vissa andra så klarar jag mig fin fint på egen hand ;P

See ya!

All love to the best ones in the world <3

Lyssna o lär
2009-12-17 / 04:43:37 / Allmänt

Det kommer aldrig att funka ändå

Allt är som borta
2009-12-17 / 04:41:07 / Allmänt

Vad gör man när allt känns så nära men ändå så långt borta? Ska man bara vänta o se eller ta saken i egna händer? Hatar känslan jag känner. Vill inte, kan inte, får inte! Det här är förbjudet! Det får inte bli såhär.. Det är ditt fel.. hur kunde jag låta det här hända?

Man ska aldrig ångra något.. det gör jag inte heller men jag önskar att jag inte hade den här känslan i magen!

Morgondagen väntar så nu är det dags för ännumera musik, sen sova!

Pussar

kan fortfarande inte
2009-12-09 / 22:16:49 / Allmänt

Även om det var längesen vi pratade.
Även om det var längesen det var du och jag.
Även om det var en evighet sen vi hade den kontakten vi brukade ha.. Så kan jag fortfarande inte sluta tänka på vad som hade hänt och vi hade fortsatt kämpa!

Mår bättre än på länge
2009-12-06 / 11:33:31 / Allmänt

Sådär ja... nu ska det bli bra ska du se!

Hem till dottern snart!

See ya

Puss

RSS 2.0