Igår + dagen
2008-09-26 / 23:13:19 / Allmänt

Igår var vi på bvc och nathalie fick sin 1års spruta, efteråt gick vi ut på en promenad med Helena o Leo. Sen följde vi med dom in o busade lite. Nathalie o Leo är såå söta tillsammans. Synd att dom inte ska gå på dagis tillsammans längre.. men dom kommer växa upp tillsammans ändå.

Idag har vi varit på stan o sedan åkte vi och handlade lite mat till imorgon. Vi ska vara barnlediga imorgon kväll då Mamma ska ha nathalie. Vi har bjudit över Helena o Robin på mat, så det ska avnjutas med lite prat o Alkohol.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska sova eller om jag ska sätta mig med emil i soffan o kolla på I ditt ansikte!?

Fler Bilder från gårdagen hos Helena o Leo kommer inom kort (mobilen ligger på laddning just nu)



 Nathalie skjutsar Leo i gåvagnen        Bästa kompisen Leo i lekparken

 Nathalie o Pappa

Orkar inte skriva
2008-09-23 / 16:00:57 / Allmänt

men jag lägger in några bilder från kalas o vidare,..

.    

  

Hann inte med fler, måste diska lite nu! Kram

Stora tjejen
2008-09-13 / 22:51:35 / Allmänt

Ja som rubriken lyder.. nu har Nathalie blivit stora tjejen. Hela 1år gammal blev hon i onsdags. Usch va tiden går fort.
(bilder kommer inom kort)

I torsdags var även emils sista dag på jobbet, men vid 11 tiden ringde dom från adecco och sa att han skulle börja jobba på måndag igen för att ericsson hade ringt och ville ha tillbaka honom :) As nice!!! Så nu börjar han jobba igen.. dvs bättre ekonomi.

I fredags åkte jag, mamma, nathalie o Nova upp till sthlm för att hälsa på min gammel farmor som är 91 år gammal. Hon var lite skruttig men det vore ju konstigt om hon inte var det. Hon är ju så söt min g-farmor. Lite tufft ändå, Nathalie är 90 år yngre än henne och den 5e generationen som lever i släkten. Kommer lite bilder inom kort även på det besöket.

På måndag ska jag även träffa Jessica o hennes bebis Cassandra.. hon är snart 4veckor gammal o jag har fortfarande inte sett henne

Ne, Nu ska jag gå o vara social med Emil.

Första gången
2008-09-07 / 02:21:35 / Allmänt

Jepp, idag har man festat för fösta gången sen man fick reda på att man var med barn. Shit va kul jag har haft.
Var hemma hos Nathalies pojkväns mamma (Leo o Helena) Gud vilken härlig människa hon är, precis som jag.
Ne jag säger bara det gumman.. en gång till o den gången ska jag följa med ut ;) Tack för en jätte trevlig kväll, den var guld värd.

Nathalie var hemma hos syrran ikväll medans mamma var o festade :) Det hade gått jätte bra o hon hade somnat vid 22 tiden. Nu ligger hon o nannar igen och det börjar väl bli dags för mig med. Hade glömt hur trevligt det var att sitta o dricka o snacka skit med folk,.. ne helena, nästa gång ska det vara mer fart i mig... Yeeeehaaa ;P
Trodde dock att jag skulle bli full eftersom att jag inte har druckit på 1 år o 9 månader, men jag är bara påvärkad.. aja nästa gång blir det fylla.

Tack syster för att du satt barnvakt, det var jätte snällt.. vad skulle jag göra utan dig!? Älskar dig min syster!

En annan nyhet är att nathalie tar välling (ibland) hon tar det på nätterna men vägrar på dagarna.. men det gör inget eftersom att det är på nätterna jag vill att hon ska äta välling.

Rock on party people ; )  (jag är inte full, bara på bra humör)

Puss o kram

ps jag älskar nathalie o emil + att nathalie fyller 1år på onsdag. bara 4dagar kvar o imorgon kommer pappa, grabbarna + farmor o farfar ner och grattar henne! Ds.

RSS 2.0