Orka!!!
2009-02-25 / 00:18:19 / Allmänt

Imorgon då jävlar är det någon som ska få höra vad jag har att säga!!!

Blir så jävla förbannad när folk inte kan beté sig som vuxna människor.. du är för fan 25 bast.. beté dig som det då!!! Idiot!

Provet
2009-02-24 / 09:32:11 / Allmänt

Fan va bra det gick.. eller jag tror det iaf!! Kändes as bra iallafall så jag hoppas ju på iaf ett VG :)

Ne nu ska jag o tjejerna  ta lunchen redan nu!!!


Puss o kram

gah.. jag lär dö imorgon
2009-02-24 / 01:21:47 / Allmänt

Fan vi har prov imorgon och ja, jag har tränat men jag vågar inte träna mer för då lär jag bara börja blanda ihop allt mer än vad jag redan har gjort. Provet är det första vi ska göra på morgonen så det är ju skönt, då är det avklarat men kul att göra ett prov när man knappt kan hålla sig vaken :S Aja.. omprov nästa :P

Imorgon så är jag barnledig från att jag lämnat nathalie på dagis tills 7-8 tiden imorgon kväll. Ska bli skönt.. samma sak på onsdag.. men då ska jag åka o handla med mamma, sen blir det att träffa Jessica E för en middag troligvis på babelhouse, det var iaf det vi pratade om :D

Ne nu ska jag sova så att jag orkar hålla mig vaken på provet iaf, resten av dagen kan jag sova :P

Puss  o kram





Helgen
2009-02-22 / 23:52:37 / Allmänt

I fredags kom Emelie hit från eskilstuna o hälsade på. Hämtade henne vid tåget, upp på stan o käkade sen till klasskompisen Cathrin för en fika. Trevligt trevligt! Sen gick vi ner på stan o tog spånkan hem.. väl hemma så kom Helena, Robin o Leo ner o hälsade på. Det var också trevligt.. mycket skratt o mys.

Lördagen började med tvättstugan sen blev det pizza från vesuvio. sen blev det en sväng till stan o glodde. Sen blev det en hemma kväll med bara nathalie o emelie.

Idag har vi myst här hemma sen åkte vi till stan o käkade o sen så åkte Emelie hem. Då åkte jag och nathalie hem och tog det lugnt. Nu har jag läst på lite till provet o snart så ska jag sova. Man ska ju upp kvart i 6 imorgon.  Och sen ska jag möta Sandra vid söder tull kvart i 8 :D

Nee nu ska jag lyssna på en låt till sen blir det sängen.

Puss

sover
2009-02-16 / 16:21:55 / Allmänt

Nathalie ligger just nu o sover i vagnen. Hon vaknade 07,55 imorse o började med att prata sen fick jag största kramen av henne, Helt otroligt vad en liten kram direkt när man vaknar kan göra för en. Har varit på bästa humöret hela dagen bara för det!
Vi gick upp, lekte lite, käkade frulle o sen gick vi ut till lekparken med Helena och Leo. Sen hem till dom o käkade lunch sedan massa bus.
Gick där ifrån vid 15 tiden o nathalie somnade ganska snart efter att vi hade gått. Så hon borde vakna vilken minut som helst.

Ne nu ska jag göra något kul istället :P Bilderna kommer ikväll.. hoppas jag :)

Puss o kram

ovanligt att man är trött?
2009-02-15 / 21:48:14 / Allmänt

Ne jag tycker fan att jag alltid är trött nu mera, fast det är väl inte så konstigt igentligen.. Ensamstående mamma med en trotsig 17 månaders med både mamma o pappas humör :P Det är fan inte lätt!!  Ta det på rätt sätt, jag älskar min dotter o jag klagar inte, jag bara säger att det är inte en dans på rosor.! Idag har vi varit hemma hos min mamma o busat lite. Det var mysigt!

Tack mamma för älgköttet.. det var såå gott. Nathalie tyckte väl sådär men jag älskade det. Blev pomme o rödvinssås till. mums!

I veckan vet jag inte riktigt vad som hender.. vet iaf att på tisdag ska jag o Nathalie till Sandra o Nellie.. det ska bli trevligt. Och på onsdag ska nathalie vara på dagis från 9-14 så att jag får plugga lite. Har ett as stort medicin prov på tisdag veckan efter lovet.. fan massa skit på latin o massa annat tjoffs. Men ska man bli urska så måste det pluggas :P

Ne nu ska jag ut o röka en svängsing :P

Bilder från helgen kommer imorgon.. orkar inte lägga in dom nu!
Pussar


Trött o utmattad
2009-02-13 / 22:52:30 / Allmänt

Inatt vaknade nathalie när jag skulle gå o lägga mig... sen var hon vaken till halv 4 imorse o sen skulle vi upp kvart i 6, så det blev inte många timmars sömn. Men upp till skola o dagis ändå för det var ju trots allt sista dagen innan sportlovet och då vill man ju gärna gå till skolan så att man kan prata lite extra mycket skit med kompisarna innan lovet startar. Men jag ska iaf försöka träffa Sandra på lovet.
Efter skolan så åkte jag hem för att städa. STORSTÄDADE lägenheten på mindre än 2 timmar.. är skit nöjd över hur det såg ut efter städningen. Sen åkte jag o hämtade nathalie, åkte till affären sen hem.. mötte pappa, Pilla, Uffe, Jocke och Markus utanför mig.. efter ett tag kom matte över, sen kom helena, robin o leo också. Då blev det fika, sen gick vi o käkade på vesuvio.
Efter det så gick vi upp till syster och sa hej o hejdå.. väl hemma så blev det ett jäkla liv och massa skratt. fy fan va kul jag hade! Nathalie larvade sig som vanligt. Hon är så söt. Dom åkte hem vid 21 tiden då la jag nathalie o nu sitter jag här!

Får se vad som hender imorgon!

Puss o kram

Snart är det lov
2009-02-12 / 22:03:32 / Allmänt

jepp, nästa vecka är det sportlov för min del och jag hoppas att jag får ha nathalie lite på dagis under den veckan.. måste fråga det imorgon. Man bör ju åtminstone ha rätt till 15 timmar i veckan när man är hemma på lov. Jag skulle verkligen behöva det iaf.. eftersom att vi har prov på tisdagen efter lovet.. så jag behöver all tid jag kan få till att plugga. Aja, jag får återkomma till det när jag har pratat med dagis.

Vad har hent annars då? Ja du, igår somnade jag med nathalie kl. 20.. as skönt. Imorse åkte vill till dagis, sen åkte jag till skolan där jag mötte upp sandra, Efter första lektionen så åkte jag hem för att jag hade hål timme medans resten av klassen hade dataprov. Kom hem o skulle städa lite men som vanligt så blev det inte mycket gjort när det gäller mig. Istället så blev det en lunch med Helena nere på donkan :P Hehe du är rolig du helena .. går fan inte att ha tråkigt med dig, tack för att du finns!!!

Sen åkte jag vidare till skolan o råkade komma lite sent. men det gjorde inget men jag hann inte ta en cigg med sandra som jag hade lovat :S Sorry!!!! Hehe, sen när vi slutade så fick jag reda på att en tjej som går i våran klass är skitsur på mig för något.. vet inte riktigt vad men hon är skitsur iaf.. men hon kan inte säga det till mig, utan gick till sandra o sa att hon är inte sur på henne men att hon var sur på mig... så hon ska få höra ett o annat imorgon kan jag lova.. återkommer till det också imorgon eller under helgen.

Imorgon kommer iaf min pappa, kusin, kusin barn o deras pappa hit. Tror att mina bröder skulle komma en sväng också o syrran så klart!! Så det blir full rulle imorgon när jag kommer hem. Måste försöka hinna städa lite imorgon innan jag ska hämta nathalie.. får se hur det går :P

Ne nu ska jag äta lite godis sen sova!!

Puss o kram

Väntar
2009-02-11 / 09:19:12 / Allmänt

Idag så har jag sovmorgon. Eller typ hel ledig från skolan men vi ska jobba med grupparbetet idag så vi ska hem till Jessica i klocket o jobba med det. Så nu sitter jag o väntar på att åka ner på stan för att träffa Sandra som ska möta upp mig vid söder tull. Det är en go gumma den där sandra. O en söt liten bebis har hon också.. lilla Nellie :)

Dom flesta i våran klass är helt okej, medans andra kan man gott o väl klara sig utan!

På fredag kommer Pappa, Pilla (kusinen), Uffe (kusinens kille), Jocke o Markus (kusins barn) längtar massor!!!

Ne nu måste jag röra på fläsket om jag ska hinna till söder tull i tid :)


Puss o kram

sitter här medans
2009-02-08 / 21:15:07 / Allmänt

nathalie leker på golvet brevid mig.. hon håller på med min munktröja .. vad vissa saker kan vara underhållande ibland.

Nathalie somnade vid 4 idag o sov ungefär till 5, vaknade o sen somnade hon om i min famn till kl. 6, när syster o Lillen kom med mina matvaror :D Dom skulle åka o handla o då frågade jag om  dom kunde handla till mig med och det kunde dom.

Sen var vi lata o gick o köpte pizza jag o nathalie.. som vi delade på.. eller ja, hon åt mest pizzasallad .. det tycker hon är mumsigt.

Och nu så ska vi leka lite innan det är dags för henne att sova.
puss o kram

Melodifestivalen del 1
2009-02-07 / 23:18:58 / Allmänt

Sög balle!! Alla låtar var riktigt dåliga måste jag säga. Fanns väl någon som funkade men dom flesta sööög hårt. Vad har hänt med sveriges melodifestival.. hallå? får varenda jävel ställa upp nu mera eller? Kolla på hon Caroline af ugglas eller va fan hon heter.. jävla dileva i kvinnokropp... usch!!!

Kom hem från helena o robin för ca en timme sen, nathalie sover o jag funderar på att göra samma sak jag.

Hörs imorgon!

Puss

bloggandet silar
2009-02-05 / 21:19:05 / Allmänt

ja, bloggandet har det inte blivit mycket av på senare tid.. har inte haft tid eller ork till det.

Kan inte direkt säga att vi har mycket i skolan.. men ändå så tar det på krafterna. och vi ska ju ha prov vecka 9 så det börjar väl bli dags att plugga lite. Får bli i helgen tror jag.

Vet inte annars vad jag ska göra i helgen. Imorgon vet jag iaf att jag ska hämta nathalie på dagis efter skolan, sen blir det snabbt till banken o försäkringskassan, sen vidare till helena o leo för en promenad till Maxi. Måste hitta en pärm till skolan o lite annat skit till skolan. Så det blir en trevlig promenix.

Idag har vi varit uppe hos syrran o käkat, sen somnade nathalie på vägen hem, o nu sitter jag här.

Aja, hörs någon annan dag.. förhoppningsvis imorgon!

Puss o kram

Hahaahha oj det här va längesen!!!
 

Dagen som varit
2009-02-02 / 00:45:33 / Allmänt

Dagen började med att jag vaknade.. satte mig vid datorn o kollade runt lite. Sedan hörde syrran av sig o frågade om jag ville ta en promenad och jag sa att Emil kommer snart med Nathalie men efter det så kan jag! Så efter ca ½ timme så kom dom. Oh va jag har saknat Nathalie i helgen. Visst, jag var ju hos Emil o henne igår men det är liksom skillnad.. jag vill ju ha henne i min säng.. men den här helgen var väl behövlig. Känns som att jag har fått ny energi till att göra saker. Men på tal om dagen.. ringde Roni efter att Emil hade gått o sa att Nathalie och jag ska bara äta så om du vill så kan du komma ner så länge, så hon kom ner o käkade nudlar med mig medans Nathalie käkade barnmat. Sen gick vi en sväng  till ÖB och hem igen. Kom hem, busade med Nathalie lite sen gick vi upp till Helena o Robin för att busa lite med Leo. Efter ett tag blev Leo trött så jag och Nathalie knallade hem för att laga lite mat. Så vi började med maten o då ringde Roni o frågade vad vi gjorde.. hon var också hungrig så hon kom ner till mig för att käka men hon köpte med sig mat från donkan då jag inte hade gjort iordning tillräckligt med pomme. Hade jag vetat tidigare så hade jag fixat det :P

Sen gick hon vid 22 tiden. Då la jag Nathalie för natten. Nathalie har vaknat till och från hela tiden men nu sover hon iaf, får väl se hur länge hon sover dock.

Imorgon ska vi till dagis och skolan.. sen blir det hem till Emil för att umgås med han.
Tisdag vet jag inte vad som hender, det återstår att se.

Nu ska jag prata klart med syrran på msn.. sen blir det nog sängen .. ska ju upp om 5 timmar :P

Puss o kram

Fredagen o resten av helgen
2009-02-01 / 11:51:12 / Allmänt

Fredagen började kl. 06,15 av att klockan ringer.. dags att gå upp o åka till dagis. Shit, jag somnade 04,30 ungefär så jag var lagom pigg. Men vi gick upp o åkte till dagis o lämnade grejer till emil som skulle ha nathalie över natten.
Stack till skolan trött som fan. Och fick reda på att vi skulle kolla på film hela dagen (fram till 11,20 då jag slutade) och min första tanke var, tack för då kan jag sova :P O mycket riktigt det gjorde jag med.. fast bara i 30 minuter eller nått, men HELA klassen hörde tydligen att jag sov fast att jag hade bett Fredrika att väcka mig om jag snarkade.. eller så var det inte att dom hörde utan att dom såg för jag var tydligen den ända som låg på bänken!
Aja slutade för dagen o stack ner till systemet.. sen hem till mamma, ner till försäkringskassan och sen hem. La mig i ett bad sen gick jag o syrran för att käka. Mumsigt! Sen gick vi hem till mig för att jag skulle byta om, för att sedan knalla upp till syrran. Helena mötte upp oss men sa att hon var tvungen att gå hem o fixa lite saker.. så vi började utan henne. Fixade oss och började skära grönsaker. Sen droppade folk in o sexpartyt började. det var kul.

Efter sexpartyt blev det mycket prat o skratt. Helena o Robin kom då och anslöt sig till oss för att sedan åka ner till krogen.

Vi började med harrys men jag kom inte in :P för liten.. nee bara 2 år :P Så vi gick ner till stopet.. öhm as dött!! så vi knallade ner till palace istället. Svindyrt med inträdet men det fick bli så. Dansade o hade as kul ett tag sen var det dags att åka hem igen, robin o helena skulle hem till barnvakterna och jag o roni tyckte att kvällen kunde lika gärna fortsätta hemma hos henne! Så vi åkte hem till roni och satt o pratade lite men både jag o roni kände att ögonlocken började bli väldigt tunga, så jag gick hem. Har nog aldrig haft så ont i fötterna. Väl hemma så somnade jag på 2 röda.

Lördagen: Vaknade 08,45 och då knallade jag upp på toa.. o kom underfull med att yay, jag är inte bakis :D Åkte till emil för att lämna bilbarnstolen för han och nathalie skulle till badhuset.
Åkte hem igen för att sen knalla ner på stan med Roni. Hon bjöd på mat och sen åkte vi hem. Jag la mig på soffan och somnade en stund. Sen åkte jag hem till emil för att umgås lite.

Nu sitter jag o väntar på att Emil ska komma o lämna nathalie. Ska bli skönt att få hem henne igen. Saknar min bebis ju!

Ne nu ska jag ta ett bloss sen ska jag plocka lite så att det inte ser allt för jävligt ut när dom kommer!

Puss o kram

RSS 2.0