Dagen
2008-06-29 / 00:36:09 / Allmänt

Imorse (kl. 10.30) så blev vi väckta av att Helena och Leo ringde och frågade om vi skulle med till Maxi och kolla lite. Jag sa visst, ge mig 10 minuter så kommer vi. Klädde på oss och började knalla till maxi. På vägen så gör dom världens sötaste grej. Leo sträcker ut handen mot Nathalie och hon likadant mot Leo. Så sitter dom där och håller handen medans vi går med barnvagnarna.. fyfan va sött det var. Tack o lov att Helena hade mobilen med super kameran till hands och fångade det hela på bild :) Är Nathalie och Leo kära tro? Hehe lite ung tycker jag, men första kärleken ska väl komma nångång eller!?

Väl hemma så käkade vi sen bar det av till Lotten. Jag släppte av Emil på vägen hos hans bror, dom skulle på poolparty.
Så jag var hemma hos Lotten och umgicks till 9 tiden sen gick jag och Nathalie hem och myste.

Nu ligger hon och sover och jag har precis betalat räkningar. Blev inte särskillt glad när jag märkte att vi inte har alls mycket pengar kvar :S Hoppas att pengarna räcker till allt som ska handlas denna månad.

Fan nu kommer jag ligga sömnlös pga det också :S

Puss och kram



      

Grattis Cartin
2008-06-26 / 23:18:36 / Allmänt

Catrin "Cattis" Johansson fick kl. 10,28 imorse en liten grabb som ska heta Ludwig.  Allt verkade ha gått bra så jag säger bara, Grattis gumman! Äntligen har du din lilla guldklimp :)

Annars så sitter jag här.. Nathalie har precis somnat. Imorgon ska vi till vårdcentralen med henne. Hon är så himla grinig.. jag står inte ut! Eller det är inte det att jag inte står ut utan jag vill mer veta varför hon är såå grinig. Får jag bara veta varför så kan jag ju kanske underlätta det för henne. Det kan ju liksom inte bara vara att hon har ändrat personlighet helt plötsligt. Från att vara en underbar liten tös som nästan aldrig är grinig till att vara ett riktigt pms monster :P Men men, vi får se vad folket säger imorgon.

Imorgon kommer även en av mina bröder hit.. kanske båda!

Puss och kram


Sjuklingen Nathalie
2008-06-25 / 18:30:10 / Nathalie

Nathalie har varit sjuk igen. Hon var på bättringsvägen när det helt plötsligt vände och slog till hårdare än tidigare. Vaknade i söndags natt kl. 4 då hon var brännhet och otröstlig. Vi gick upp för att ta tempen och inte helt oväntat hade hon 40,4 graders feber. Så vi gav henne alvedon, satte henne i ett svalt bad och ringde sjukvårdsrådgivningen. Dom sa att vi gjorde helt rätt men att vi även skulle vädra lite i sovrummet. Nu är hon feberfri men har fått utslag över hela kroppen. Det ser ut som att hon har gråtit mycket så att hon är rödflammig.. och visst har hon gråtit mycket inatt men det borde väl inte sätta sig på ryggen då eller!?

Hon slog upp ögonen halv 5 imorse och vägrade somna om. Hon ville inte ha mat eller nappen heller. Så det var bara att kliva upp, bytte blöja, kollade tempen, försökte ge henne mat och gå runt med henne men hon var otröstlig. Efter ett tag så blev hon lugn men fortsatte att bli ledsen med små mellanrum. Vid 7- halv 8 somnade hon om och vaknade igen vid halv 11. Då hade hon fått utslagen. Så nu sitter jag och väntar på att sjukvårdsrådgiviningen ska ringa upp.

Annars då, Emil är iväg och handlar, Nathalie är på promenad med syster/moster och jag ska snart lägga mig och vila efter inte så mycket sömn inatt. Somnade halv 3 och vaknade halv 5 sen somnade vi somsagt om vid halv 8 och vaknade halv 11. 5 timmars sömn är inte så kul när man har en unge som är jätte grinig. Men men.. det är så det är ibland.

Tack iaf till dig syrran. Det är väldigt snällt att du erbjuder dig att ta nathalie så att man får lite avlastning. Det är välbehövligt.

Puss och kram


Midsommar
2008-06-18 / 17:08:07 / Allmänt

Ja på fredag är det midsommar och det är planerat att jag, Roni, Lillen, Nathalie och Pappa/morfar ska åka till Östra ryd (Lillens barndomshem) och fira där ute. Men vi får väl se hur det blir.. jag hoppas verkligen att jag inte insjuknar innan dess. Jag hoppas även att Nathalie hinner friskna till lite mer. Hon är jätte pigg men snorig och hostig. Jag ser ju verkligen fram emot att träffa pappa igen. Han ska sova hos oss från lördag till söndag så att han får en chans att lära käna sitt barnbarn.

Nu sitter vi och väntar på emils mamma som ska skjutsa oss till affären så att vi får handla lite mat till helgen! 
 
Håller tummarna för mig och Nathalie.

Sjuklingar x2
2008-06-18 / 12:44:37 / Nathalie

Här sitter man med 2 sjuklingar! Emil har feber, snuvig och mår allmänt skit medans Nathalie är jätte snorig och har världens hosta, det låter som att hon ska hosta upp lungorna snart!
Hoppas att dom blir friska snart.

jag är iaf frisk just änsålänge!

Sjukling
2008-06-15 / 18:29:17 / Allmänt

Ja, Nathalie har gått och blivit sjuk :( Febrig, hostig och snorig :( Verkar som att det är tänder på G också för hon är svullen i munnen så vi får väl se vad som hender med det :) Tycker synd om min lilla tös, fast hon är väldigt pigg ändå, kryper omkring och skrattar och sen helt plötsligt så är hon grinig sen 2 sekunder senare så är livet toppen igen :P Hon är lite knäpp våran tossa :)

Vad har hent annars? Ja, i fredags var vi hos mamma/mormor så gick vi en stund på stan. Väl hemma hos mamma igen så märkte jag att Nathalie var jätte varm.. när vi kom hem så tog jag tempen. 39,4 hade damen. Sen skulle jag tvätta, emil gick hem till sin bror och Emelie Mets slog mig en signal. Det var trevligt att babbla lite i luren med den damen, det var ju ett tag sen sist. Det får vi göra om :P

Lördagen då.. Jag, Nathalie och syster/moster Roni gick upp till eneby för att köpa näsdroppar till Nathalie och handla hem lite gott till fotbollen. Sen lagade vi mat. Tandori kyckling med basminris och en kallsås. Sen kom Mattias och Calle över för att kolla fotbollen. Det gick ju inte så bra, men vi blev ju iaf inte utklassade av Torres och Co :P

Idag har vi inte gjort något alls. Nathalie ligger och sover, Emil hjälper sin mamma i sin brors lägenhet och jag ska snart diska vidare. 

Ha det bra, på åretseende!

Kramar 

Sverige... underbart eller?
2008-06-11 / 00:25:44 / Allmänt

Nu sitter man här.. Sverige har precis vunnit mot grekland för första gången på 88 år :P Förra gången vi vann mot Grekland var 1920 och då vann vi med 9-0! Det blev inte lika storslaget idag men det blev ju iallafall 2-0 till oss :) Jag hade tippat 2-1 till oss men det var härligt att Isaksson fick hålla nollan. Tror ni att Sverige har någon chans i EM nu då? Jag tror inte att dom vinner mot spanien på lördag iaf. Men jag håller tummarna ändå!

Men, om lite annat då:
Idag har jag, Nathalie, mamma och Nova varit på ÖF. Som vanligt när vi går dit så somnar båda ungarna på vägen. Nova vaknade inte långt efter att vi anlänt medans Nathalie sov en lite längre stund. Det var så gulligt att se Nathalie sitta och leka med andra ungar och inte bry sig om att dom klättrade över henne, utan hon lekte på och gav tillbaka! Det är härligt med ungar. Hon är ju så söt när hon kryper och ser så satans nyfiken ut. Guud jag trodde inte att man kunde älska någon så mycket! Måste även lägga några ord till min kära mor. Tack mamma för att du finns! Vet inte hur jag skulle klara av vardagen om du inte fanns med dina råd. Du är en underbar mamma och en underbar mormor åt Nathalie. 
Just ja, Emil var nere och skrev på papper om sommarjobbet idag :) Underbart att han ska jobba lite isommar och tjäna lite pengar + att han var nere och skaffade glasögon till körkortet idag. Han måste ju ha glasögon när han ska köra bil eftersom att han är halvblind :P Ne jag skoja han är bara lite blind. Nathalie blev ju även 9 månader idag!!

Imorgon så har jag inget speciellt planerat. Emil har sagt att vi ska gå ut och gå om det är fint väder. Annars ska jag bara vara hemma och ta hand om min dotter.  

Puss och kramar
 


Novas Dop
2008-06-07 / 23:09:45 / Allmänt

Idag har jag och Nathalie varit på Lillasyster Novas dop. Det var jätte trevligt. Synd bara att Emil inte följde med.. fast det är ju mitt fel, jag sa ju att han inte fick följa med!

Nova var såå himla söt i klänningen och hon var jätte duktig i kyrkan. Hon grät lite men det får man göra. Storasyster Roni sjöng på dopet också.. Jag säger bara: Modigt syrran! Jag hade aldrig klarat av det. Fint var det iallafall! Duktig flicka :P

Efter dopet så var det smörgåstårta och fika på Matteusgården. Det var jätte trevligt och Nova fick massa fina presenter.
Nathalie däremot tyckte inte alls att det var kul med dop :( Usch, massa läskiga människor som skulle fram och hälsa. Det är så himla tråkigt att hon är så. Jag kunde ju inte göra nånting utan att ha en gråtandes unge efter mig. Men det går väl över nångång i framtiden. Hon tyckte ju iaf att det var kul när hon fick massa kartonger att leka med.

Sen när vi kom hem så var Robban (Emils lillebror) hemma hos oss. Så nu sitter dom och spelar lite krysslåda, Nathalie har precis somnat och jag passar på att sitta lite vid datorn och lägga in alla bilder rån dopet.

Puss och kram


 Nova             Kenta, Mamma och NovaKenta, Mamma och Nova           
Mamma, Lena Faster/gudmor och Nova Mamma, Lena(faster/gudmor) och Nova          Novas farmor och farfar
En tokgråten Nathalie och en flummig mamma :PNathalie och jag (nathalie har gråtigt massor)    Storasyster Roni och Lillen

Dop barnet själv! Gud va jag älskar den lilla krabbaten!

Dag i solen
2008-06-05 / 18:11:57 / Allmänt

Idag gick jag och Nathalie upp till syster/moster för att fika och sola lite. Vi tog 2 filtar och satte oss på gräsmattan utanför Ronis lägenhet. Efter ett tag så kom mamma/mormor, Nova och Dumle och gjorde oss sällskap. Det var trevligt. Men nu sitter jag här och är sönder bränd :( Mina axlar tål inte solen just nu :P

På lördag är det dags för Novas dop. Det ska bli kul.

På återseende!

Puss och kram

RSS 2.0