Polisanmälan
2009-06-30 / 23:51:01 / Allmänt

Seriöst, om inte "era" jävla kommentarer slutar snart, så kommer jag att göra en polisanmälan. Jag behöver inte ta eran skit! Jag har valt bort er av en anledning och jag har rätten till att skriva i min blogg utan att få en jävla massa kommentarer om hur dålig mamma jag är! Vidrigt är det ni håller på med, patetiskt också!

Jag har iaf haft så jävla kul idag på skara sommarland. Trodde seriöst att jag skulle dö där ett tag när jag åkte frittfall, men fan va kul vi hade! Dock så har jag satans ont i nacken då jag gjorde världens tabbe när vi åkte Valen, men man lär sig av sina misstag :P Lite kort tog vi också, men kameran glömdes bort efter ett tag, men dom kommer nog imorgon när jag kommer hem igen.
Tack Sandra och pojkarna för ett underbart dygn!

Ne, nu ska jag ta och somna här i sandras säng!
Puss puss

Och vem har sagt
2009-06-28 / 14:47:21 / Allmänt

att jag röker inne? bara en fråga till den som har så mycket att säga !?
Jag röker defenitivt inte inne när nathalie är hemma, och jag röker inte inne när det är fint väder ute! Har hänt att jag har rökt inne, ja, det erkänner jag, men jag gör det absolut inte varje dag! Jag går ut på balkongen o röker, som dom flesta andra. Och gör jag till förmodan inte gör det, så är inte nathalie hemma och jag vädrar hela dagarna och minst 1½ dygn innan nathalie kommer hem. Då står alla fönster öppna och det vädras ur!
Jag undrar verkligen vem av oss som är patetisk?! Jag tycker nog att du bör skaffa dig ett eget liv istället!

ja gud ja
2009-06-27 / 20:55:05 / Allmänt

Tycker nog att det är vissa andra som inte har något liv!

Går erat liv ut på att tracka andra, så är det ju inte mycket till liv!?
Jag bryr mig inte o jag tycker att det är fegt när folk inte vågar stå för vad dom tycker o tänker. Skriv vilka ni är istället för att vara fega! Stå för i helvete för vad ni tycker annars räknas era åsikter ändå inte!

Bring it!


Jaja
2009-06-26 / 14:43:30 / Allmänt

Försök älskade vänner, era ord ramlar av mig lika fort ändå!
Jag älskar min dotter och det vet alla i min närhet.. ni är bara avundsjuka för att jag har valt bort er ur mitt liv!
Tro inte att jag inte vet vilka ni är!!

du..
2009-06-23 / 23:25:44 / Allmänt

är den jag vill ha!

jobbet
2009-06-22 / 20:45:57 / Allmänt

sitter på jobbet o ugglar, har inget kvar att göra.. men jag vill inte åka hem o förlora pengar när det ändå bara är en kvart kvar. Ska snart iaf ta spånkan hem, fixa lite mat o frulle till imorgon, sen åker jag hem till sandra där min dotter ligger o sover!

Nu ska jag röra mig och lämna tillbaka vikarienykeln.

Puss o kram





Har haft ett litet uppehåll
2009-06-22 / 12:59:50 / Allmänt

från bloggen, har varit rätt skönt faktiskt.

Idag var jag och hämtade hem min älskade dotter!!!!! Gud va jag saknar henne när hon inte är hemma med mig. Det första jag möttes av var en super glad tjeja som gav mig en riktigt bamsekram o sa mamma!! Då smälter ju hela hjärtat! Nu ligger tösen o sover och jag ska göra detsamma. Ska pussa och krama på henne hela natten. 
Imorgon är det dags för dagis för lilltösen. Och jag ska jobba, jobbar iofs kväll och då ska Koko ha hand om Nathalie. Jag är så glad över att jag har henne och att hon ställer upp och tar nathalie dom gångerna som hon har tid. Eftersom att jag vet hur mycket Nathalie älskar sin koko.. hon har tjatat hela dagen efter koko!  
Tack gumman, jag älskar dig! 

igen..
2009-06-19 / 09:44:18 / Allmänt

hoppsan så det kan gå :P Aja, sånt som hender !!!

Är i vilbergen idag igen.. håller på o slipar dörrarna eftersom att jag inte hann det igår.

Händer i kväll då, gott folk?

puss puss

Vilbergen
2009-06-18 / 13:02:31 / Allmänt

Är i gamla lägenheten i vilbergen och fixar iordning.

Ska ta och fortsätta, satte mig bara för att sätta igång musiken igen :P

Sorry
2009-06-17 / 18:44:49 / Allmänt

allihopa för mitt inlägg igår. Blev påminnd om saker som jag inte ville bli påminnd om.

Du är bäst
2009-06-17 / 05:37:05 / Allmänt

Vart är alla när jag behöver dom. FUCK, hade förträngt saker som jag inte vill  minnas :S ORKAR INTE MER!!!!!
DU TAR ALL MIN KRAFT!

Seriöst... jag behöver ordentlig hjälp... hjälp mig att komma upp till ytan igen!

Ät min skit just nu!!!!!


Sandra... du är helt enkelt bäst... tack för att du finns där o tvingar mig att visa mina känslor.. du är och kommer alltid att vara guld värd i mina ögon : ) Älskar dig gumman o det vet du!

Trött som fan
2009-06-15 / 20:51:33 / Allmänt

Dom ringde från jobbet idag o frågade om jag kunde jobba.. vilket jag bestämde mig för att göra. Har inte sovit bra på evigheter känns det som. Imorgon ska jag jobba mellan 7-15 så nu ska jag sova!

puss

Lördagen
2009-06-15 / 05:27:04 / Allmänt

bjöd på många glada skratt. Det hela började hos mig o Sandra. Eduar kom över och så drack vi lite för att sedan fortsätta till Wasa, väl där ringer Sthlmpojkarna och säger att dom ska komma. Jag skrattar och säger varsegod.. helt uppkäftig eftersom att jag var helt 100% säker på att dom inte skulle komma.. man har ju liksom hört den saker förut men ingen har kommit. Ringde efter ett tag bara för skoj skull och frågade vart dom var.. då hade dom 2 mil kvar :S Shiiiit tänkte jag, hur fan blir det här nu då? Sovplatser... hmm.. ja ja det löser sig! Tog taxi till Donken vid sthlmrondellen och mötte pojkarna för att sedan fortsätta hem till mig :D Eduar drog iväg så då var det bara jag, sandra, Jimmy, pf och Robban kvar... men jävlar va kul vi hade.. dom är ju bara för underbara.. vilket ni kommer att se på bilderna :P

Dom stannade till ca. kl. 21 igårkväll söndag. Det var riktigt mysigt att ha sina pojkar hemma ett litet tag :P
Förhoppningsvis kommer dom tillbaka snart.. alltid lika roliga att umgås o festa med :)

Igår åkte Nathalie till sin pappa, jag saknar henne redan .. men hon är ju snart påväg hit. Ska skjutsa henne till dagis hela veckan eftersom att dagis inte öppnar i tid, så jag får ju iaf träffa henne lite :D Love her!!

Nu ska ni få lite bilder från helgen!!

Nathalie busig


Sandra redo för fest


Gladaste ungen


Sandra och Eduar



Robban och PF


Jimmy muppar sig


Robban fuller


Mys i soffan.. jimmy ser lite avundsjuk ut :P


Robban ännu fullare än innan


Jimmy är sig själv :P


Mys morgonen efter


Nathalie lika söt som vanligt


PF somnade.. hur kan man sova sådär?


Jejja.. så satans övertrött och nördar framför datorn (som vanligt)


Sadra bakis som satan


Robban i sitt rätta jag



Tack o hej .. slut för mej!!!





mm så är det..
2009-06-14 / 11:55:10 / Allmänt

Idag mår man väl som man förtjänar. Nathalie springer omkring o är allmänt glad och jag försöker ta mig i kragen och sätta igång med disken. Mår inte så fruktansvärt dåligt idag, men är satans trött efter massa sömnlösa nätter. Funderar på om jag ska ringa sandra o prata lite idag.. saknar henne!!!

Ne nu vill natta mysa!! hon åker ju till sin pappa idag o är borta en vecka så jag ska mysa järnet med henne nu !!! kommer sakna min plutt!

puss


Jaha ja.. fest kanske?
2009-06-13 / 22:10:36 / Allmänt


Idag är det fest... säg vad ni vill men jag gör vad jag vill. Nathalie har en barnvakt som hon älskar otroligt mycket och jag behöver komma utanför mina 4 väggar. Vet att det finns folk som tycker o tänker. men livet slutar inte bara för att man blir mamma och ja, jag kanske festar mycket.. men det är min sak och ingen annans.
Ville inte be Nathalies pappa om hjälp idag, tyckte att han hade tillräckligt :D


Ne nu ska jag äta :D

Puss puss


Nu badar min dotter
2009-06-13 / 12:43:32 / Allmänt

igen, för typ 450 gången den här veckan. Fattar inte hur barn kan tycka om att bada o duscha så mycket. Igår när det sspöregnade hela dagen, ja då ville hon vara ute i regnet, medans en annan inte ville något hellre än att slänga sig i soffan och glo på en film och bara mysa. Idag vet jag inte riktigt vad som hender.. Sandras kompis kanske kommer hit, så ska vi laga mat och dricka några öl tillsammans.. men vi får se va kvällen bjuder på.. Jag har ju Nathalie hemma så det blir lugnt iaf.

Imorgon åker min dotter till sin pappa i en vecka. Jag kommer ju fortfarande att träffa henne då det är jag som ska skjutsa henne till dagis varje morgon, men det är ju inte riktigt samma sak. Ska bli skönt att ha en veckas ledighet.. men samtidigt så kommer jag att sakna henne så otroligt mycket. Hon är ju trotsallt mitt allt! Men hennes pappa har lika mycket rätt till henne som jag har, så det kommer nog att bli jätte bra :D

Är så otroligt trött på att jag inte kan sova på nätterna :S Det sliter ju som fan på en att inte sova, men konstigt nog så är jag inte direkt trött. Eller, trött är jag ju.. men inte så trött som jag borde vara efter bara 3 - 5 timmar sömn varje natt.

Ne nu ska jag ta och busa lite med skiten som sitter i badet :P

puss o kram

Glada skiten i badet idag

ja, stackars min dotter
2009-06-13 / 00:44:50 / Allmänt

verkligen! Helt sjuka vissa personer är!! Hur i h*vete kan det vara synd om min dotter för att jag har en inneboende? Nathalie total avgudar koko.. då är det väl för f*n inte synd om henne!?
Aja, folk får tycka vad dom vill, jag vet vad som är bra för Nathalie och mig, det är dessutom jag som bestämmer vad som händer innanför mina dörrar! Tycker att alla bara kan ta o skaffa sig ett liv istället för att lägga så otroligt mycket energi på mitt. Jag gör vad jag vill, hur jag vill och när jag vill så länge min dotter inte blir lidande och det blir hon inte.. so back of and live your own life. Oh I forgot, you have non!!!

Hehe riktigt trevligt inlägg det här.. men men jag vet iaf att jag är en bra mamma.. inte den bästa.. långt ifrån.. men det är ingen som är det!

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan :p

puss o kram God natt

Studenten
2009-06-11 / 22:31:16 / Allmänt

jepp, idag var det studenten här i stan o ja, det var väl kul, för dom! Jag däremot njöt inte av det för det stoppade trafiken ganska bra. Men, det hender ju bara en gång om året så varsegoda.

Sandra ligger o sover, natta ligger o sover.. och vad gör jag? jo jag är vaken :P Ska snart väcka sandra, för det ville hon att jag skulle göra. Får väl se om hon går ut idag med.

Ne nu ska jag nog väcka henne.

Puss

vad har hänt?
2009-06-11 / 02:11:29 / Allmänt

ne inte mycket på den här fronten.

Var nere på stan med Fia idag, käkade och umgicks. Ska försöka träffa henne imorgon en snabbis innan hon åker ner till Ystad igen. Efter det har vi bara varit hemma. Sandra kom hem, fixade sig o drog vidare ut på krogen. Fick nyss ett mess av henne.. det blev karatefylla för hennes del idag :P

Imorgon är det introduktion på jobbet, så då ska Nathalie vara på dagis. Kul för henne, eftersom att hon älskar dagis. Resten av veckan vet jag inte vad som hender, men på söndag till söndag så är jag barnledig. Hoppas att den veckan bjuder på något skojsigt :D

Vad ska ni göra på midsommar? Några idéer? Blir nog att vara med Sandra, fest ? Ge mig tips på vad man kan hitta på.!

Puss o kram


Ska det inte
2009-06-11 / 00:13:39 / Allmänt

vara så?

Lycklig? jo vars.. jag ska inte klaga! Finns dom som har det värre.

Sitter här hemma och glor. Sandra drog ut på krogen så nu är jag ensam igen. Gör mig inget ikväll, men man hade ju gärna följt med, men jag har ju faktiskt en dotter att ta hand om :D

Ne nu ska jag gå ut o röka.

puss o kram

Börjar bli trött
2009-06-10 / 16:40:06 / Allmänt

på att vänta! Vill ha dig här, varje dag, varje natt.. men du kommer aldrig att komma. Varför är det alltid så? Vill bara lägga mina armar runt dig och aldrig släppa taget. Du är och kommer alltid att förbli speciell för mig!

Älskar dig, tyvärr!

Puss

Måste bara
2009-06-08 / 04:32:15 / Allmänt

Tacka alla mina underbara vänner!

Hittade dock bara bild på en av dom små liven.. hahaha klockren!

Pullan, vi har alltid så satans kul.. och du.. här var du inte ett dugg full va? HAHAHA :P
Tack min ängel, jag älskar dig <3


Sandra.. ett släkte för sigsjälv *blink blink*

på bättre humör nu
2009-06-07 / 20:51:41 / Allmänt

ja, iaf lite. Nu känns det som att jag o nathalie grejar dethär.

Hon och jag emot världen <3 Du är mitt allt, älskade dotter!
Ingenting kan förklara hur otroligt mycket jag älskar henne,

Tack alla underbara människor som finns här för mig när jag har mina nedgångar!

Pussar o kramar till alla er!

Orkar inte mer
2009-06-07 / 17:17:03 / Allmänt

finns det något värre än när det känns som att hela världen rasar framför en?

Jag mår så pissigt idag, massa jävla tjaffs från alla håll.. ekonomin, hur ska man få ihop den nu under sommaren?

Puss

vad ska man säga?
2009-06-07 / 13:43:31 / Allmänt

Gårdagen gick bra med städandet. Var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Iofs så det jag jämnförde med var ju Emils o min gamla lägenhet i hageby och den i haga.. och båda 2 var grisiga som fan. Men Sandra brukar ju vara lite pedant av sig, så det var ingen match. Men gumman, kom ihåg vad du sa igår.. storstädning hemma hos mig ;P

Resten av kvällen blev också lyckad, god mat, trevligt sällskap dock lite tråkigt att Sverige förlorade mot danmark.


Ne nu ska jag göra några mackor innan det är dags att åka o hämta nathalie.

Puss o kram


Nervös
2009-06-06 / 11:59:50 / Allmänt

jepp som fan.. vissa vet varför. andra inte ::P Men jag längtar iaf.. får se vad det blir av det hela.

Sitter nu med färg i håret o väntar på att tiden ska gå lite. Sen ska jag duscha ur färgen, sminka mig och packa väskan. Sen kommer Sandra 1 och hämtar mig, så ska vi åka o städa.. sen resten får ni höra nån annan dag :P


Puss o kram

mår lite bättre
2009-06-05 / 19:57:02 / Allmänt

men fortfarande inte bra. Snorar som fan o halsen är kalabalik. Gör ont som fan, men alla blir vi sjuka ibland, bara att ta sig i kragen i klara vardagen ändå.

I morgon kommer Emil och hämtar Nathalie, sen blir jag hämtad av Sandra, för att sedan åka och hålla på med flytten och flyttstädningen. Blir nog kalas bra när vi är klara med allt. Efteråt ska jag iväg o kolla på fotbollen, kul kul :D

Nathalie sitter just nu i badet och plaskar. Medans jag sitter här på toalett locket och bloggar :P  Lite effektiv måste man vara med tiden.. kunde ju ha badat med henne, men jag kände inte för det idag. Duschar sen när hon har somnat eller imorgon efter att hon har åkt.

Ne, nu ska jag ta och vara lite social med dottra.
Puss puss

SJUK
2009-06-05 / 14:59:24 / Allmänt

Är genomförkyld så idag orkar jag inte blogga så mycket.

Nathalie sover och jag sitter här för att ta det lugnt. Hatar att vara förkyld.

SJUK
2009-06-05 / 14:59:24 / Allmänt

Är genomförkyld så idag orkar jag inte blogga så mycket.

Nathalie sover och jag sitter här för att ta det lugnt. Hatar att vara förkyld.

Ensam o uttråkad
2009-06-03 / 12:07:22 / Allmänt

Ensam kanske man inte ska säga men dom andra 2 sover och jag sitter här. Skulle behöva sova jag med, men jag kan inte koppla av när nathalie sover. Känns som att jag bara hinner lägga mig ner så vaknar hon (även om hon inte gör det) då blir jag bara irriterad för att jag inte fick sova ändå. Inte värt det för då är hela dagen förstörd.

Idag vet jag inte riktigt vad som hender.. någon med förslag?

Ihelgen ska jag iaf hjälpa Sandra o Nicke att flytta, kanske flyttstäda deras lägenhet :P Inte kul, men vad gör man inte för sina vänner :D


Älskar er, my friends!

Puss puss

Fy satan vilken natt
2009-06-03 / 09:59:23 / Allmänt

Kunde inte sova inatt, varken jag eller sandra. Så idag kör vi skift :P Jag sov mellan 6-9 .. och nu sover hon :P

Ska gå och köpa cigg nu.

Puss o kram

RSS 2.0