Lite om dagen som varit ...
2008-10-26 / 00:13:07 / Allmänt

Ja som rubriken lyder:


Dagen började kl. 7 med att jag hade tvättstugan.. men hade tur att dottra somnade om så att jag kunde sova mellan tvättarna. Sedan vid 12 så kom syster o Lillen för att hämta Nathalie, dom skulle gå en promenad så att jag o Emil hann rensa i förrådet lite och köra iväg massa skräp. O precis när syster o dom skulle gå så kom Pettersson, Lotten o Liam. Pettersson skulle ju hjälpa oss att köra skräp.. fattar dock inte vad lotten o liam skulle med o göra, men då hade ju jag lite sällis medans karlarna var iväg o kastade saker. Efter ca 1½ timme så hade vi fått bort det mesta utav skräpet *asskönt* Nu kan man pusta ut lite iaf.. nu är det bara resten av lägenheten som ska rensas o packas. Lite har vi packat idag men det var inte mycket. Våran Mediamöbel åker på måndag också.. den vill vi inte ha till nya lyan så den ska lillebror ha + att våran köks-soffa åker med. Den ville mamma ha o det är lika bra att dom tar dom för annars slänger vi ju grejerna. Skönt att dom kan komma till användning.


Vid 18 tiden kom syrran o lillen ner på mat. Vi försökte oss på att göra Thailänsk fläskfile med stekt ris. Efter många om och men så tycker iaf jag att vi lyckades någorlunda. Det var gott men det var ingen gormé middag. Dock så kommer vi nog att göra den igen. Vid 20 tiden så gick dom hem o jag la Nathalie för natten. Hon somna direkt och har bara vaknat 2 gånger änsålänge.. och då har man bara varit tvungen att stoppa in nappen sen har man kunnat gå ut igen. Hoppas att det här kan bli en vana. Är ganska trött på att ligga brevid henne mer än halva kvällen. Jag måste ju också ha egen tid.


I torsdags så fick jag nog av emils tjatande o gick med på att köpa en platt tv. Så i veckan kommer förhoppningsvis våran nya fina tv. Känns som att det finns andra saker vi hade behövt mer, men jag är givetvis glad för tvn jag med. Hade jag varit helt emot en ny tv så hade jag ju aldrig gått med på det. Det lär ju bli roligare att kolla på filmer o sånt.


Imorgon ska jag försöka packa lite mer annars blir det lugnt. 


Ha det bra!


Sötaste tjejen på hennes dop.. där satt hon fast ;P

 


Nu har nathalie somnat
2008-10-24 / 21:27:24 / Allmänt

o jag har kollat lite på idol. Ska väl kolla klart på det snart, men det är ju paus så jag tänkte passa på att skriva lite här.

Den 3e November är det dags för inskolning på dagis för nathalie.. det ska bli kul. Hoppas att hon kommer trivas där o att hon får många kompisar att leka med. Vi har iaf varit o kollat på dagiset och fått lite information om allt o det verkar vara ett bra dagis.

Den 1a December är det även dags för flytt :D Äntligen börjar det närma sig! Längtar såå efter en större lägenhet.. håller på o blir galen i den här lilla skit lägenheten. Usch, fy o blä på den ;P
Har dock lite små panik då vi inte har börjat packa än :S :S :S :S Ska börja imorgon med att försöka röja förrådet o få bort en massa skräp.
Syrran kommer hit då och hämtar nathalie så att vi kan försöka få lite gjort där nere. Sen ska förhoppningsvis pettersson skjutsa oss att slänga skiten.

Aja nu ska jag fixa lite här hemma.

Puss kram

Oj, nu var det längesen
2008-10-23 / 21:15:14 / Allmänt

Det var  snart 1 månad sen jag skrev :S Ops, i did it again.         

Har precis lagt nathalie för natten o ska nu kolla på film med Emil.  Nathalie knockade mig på kindbenet när hon skulle sova så jag har nog en riktigt snygg blåklocka imorgon :S

Ska bli bättre på att skriva här.. nu har vi fått igång min dator igen så nu kan jag också sitta på kvällarna när nathalie har somnat.

Aja.. filmdags!!!

Puss o kram

 oj här var hon inte gammal.

RSS 2.0