Besviken
2009-01-28 / 22:48:31 / Allmänt

Alltid ska man bli besviken när man har sett fram emot något.

Hade verkigen behövt det här.. men det ska alltid skita sig med allt!!!!


Hatar mitt liv ibland.. man ser fram emot något.. sen blir det aldrig så ändå.
Varför ser man fram emot något så mycket när man vet att det ändå aldrig kommer att hända?

Livet suger häst pung!!!!!!


Älskar dock Nathalie <3


Till min älskade dotter
2009-01-28 / 01:45:47 / Allmänt

Finns inga sätt att få fram hur mycket du betyder för mig, men det här är en liten bit på vägen iaf.


You raise me up - Westlife

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit a while with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up: To more than I can be



 

Tack Nathalie för att du finns, du gör mig till en bättre människa!!! Mamma älskar dig mer än livet!

mhm
2009-01-27 / 00:53:53 / Allmänt

Ja, dagen har varit intressant.. or not!!!

Vaknade av klockan 05,45 o hade ingen vidare lust att gå upp men gjorde det ändå :P Fixade iordning mig för att sedan fixa nathalie. Åkte till dagis och sen till skolan. Dagen har gått skapligt fort i skolan och det är ju alltid skönt. Åkte och hämtade nathalie, hem för att hämta tvätten sen släpa den på spånkan hem till mamma för att låna deras tvättstuga. Fick ingen tid i min tvättstuga så då får man tvätta någon annanstans. Fick även mat hos mamma. Jensa lagade rotfruktsgratäng och kassler.. asgott var det. TAck för maten :P Sen fick vi skjuts hem och det är ju alltid skönt :P

Hann nästan inte mer än hem så ville nathalie sova. Hon somnade nästan direkt och då gick jag ut o ringde ner syrran som skulle komma ner o hjälpa mig med datorn.. jag har ju inte kunnat surfa på 2 dagar. Jävla internet stänger ner sig hela tiden. Vet dock inte vad vi gjorde men nu funkar det. Tack syster, och lillen som kom ner med papper som vi inte ens behövde!

Imorgon är det skola igen.. sen vet jag inte riktigt vad som hender.. only time will tell!
På onsdag har jag sovmorgon, sen skola och sen frisören... yay jag ska försöka bli fin i skallen :P sen ska jag iväg och hämta nathalie på dagis. Torsdag hender det väl inte heller så mycket mer än skolan.

Fredag dock... det betyder UTGÅNG!!!! Fy fan va kul det ska bli. Nathalie ska vara hos sin pappa över natten så henne går det ingen nöd på. Hon älskar sin pappa så otroligt mycket och jag vet att han älskar henne lika mycket.
Blir först förfest för mig och Helena hemma hos mig, sen upp till syster på SEX/SNOPP - party... det ska bli kul.. och efter det blir det utgång med Helena.. får se om det är några andra som hakar på. Bara 3 dagar kvar till fredag :P

Ne nu ska jag nog knalla till sängen så att jag orkar upp imorgon!!!

Puss o kram  

     


Så mycket blev det...
2009-01-25 / 02:48:28 / Allmänt

jag skrev ju för ett tag sen att jag skulle ta tag i mitt bloggande när jag hade flyttat och allt som hender runt omkring mig hade lugnat ner sig lite, men så mycket blev det av det!! Har just nu ingen lust att blogga. Visst fan är det skönt att skriva av sig, men det är så mycket som hender som jag inte vill eller kan skriva om. Så mycket tankar som finns i denna lilla lilla hjärna. Så många tankar som jag vill få sagda men kan inte för jag hittar inte ord för att beskriva hur jag känner längre. Allt känns bara tomt just nu. Jag har ju min underbara dotter och massa underbara människor runt mig, men varför känns det då fortfarande som att man är ensam? Kan inte sova för jag ligger och tänker för mycket på allt som händer runt omkring mig. Hur kommer det sig att man alltid står där ensam tillslut? Varför kan man inte bara glömma och gå vidare? varför ska allt vara så satans svårt? Varför står man alltid kvar med en massa frågor? frågor som ingen kan svara på! Har en liten deppkväll.. känner mig inte heltaggad på livet just nu. ¨

Hade en underbar konversation på msn med en kompis igår kväll.. fick reda på saker som jag inte visste, och blev påmind om saker jag hade "glömt bort" .. kommer ju ihåg allt, men det är ju inget man går och tänker på varje dag.
Blev så rörd över allt som blev sagt igår. ´Tack för allt, vännen!! Finns alltid här för dig om det skulle vara något.

Idag har vi iaf varit på stan med jessica och tjocka korven :) Gud va underbar lilla Chazzie är.. litet charmtroll är vad hon är. Nathalie är alltid så nyfiken på små bebisar.. hon var direkt framme i vagnen och skulle kolla och röra.. så söt är hon.

Finns inga ord på denna jord som kan förklara hur mycket jag älskar min dotter. Hon är den som gör livet värt att leva, Hon är solen i mitt liv, min stjärna på himlen, mitt allt. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade henne!? Vill inte veta heller. Hon kommer alltid att vara no 1 för mig.

På tal om annat liksom


Annars idag har vi tagit det lugnt, en gammal tjejkompis från högstadiet kom hit idag och snackade lite skit, sen gick vi upp till syrran och lillen en stund. Nathalie slocknade i vagnen hem, så jag lyfte över henne i sängen sen har jag pratat i telefonen typ hela kvällen. Finns ju inte så mycket annat att göra när det inte går något på tv.


Imorgon ska vi ner på stan och leta stövlar, har hittat ett par, men får se om jag köper dom eller inte. Har ju inte så satans mycket pengar liksom. Sen kanske vi ska till emil så att han får träffa sin dotter, annars blir det hem och ta det lugnt. Imorgon lär det bli en tidig kväll eftersom att det är skola på måndag och jag är uppe alldeles för sent idag.


Aja, nu ska jag lyssna på lite depp musik sen sova.


Puss o kram


Sjuklingen
2009-01-22 / 14:27:09 / Allmänt

ja, idag är jag hemma med nathalie som är sjuk, hon är pigg men inte tillräckligt pigg för att gå till dagis. Känns lite elakt att skicka henne till dagis o smitta alla andra barnen som inte har blivit sjuka än. Mer än hälften av alla barnen på dagis är redan sjuka och hemma, så då måste ju jag också hålla nathalie hemma när hon blir sjuk.

Trodde att damen skulle sova ett tag nu på eftermiddagen men icke sa nicke. 20 minuter sov hon :S

Aja nu blir hon bannad :P

hörs senare
Puss

Flytten
2009-01-19 / 00:25:42 / Allmänt

Igår bar flytten av tillbaka till haga. Känns rätt konstigt att vara tillbaka igen fast den här gången utan Emil.

Flytten isig gick jätte bra, smidigt och fort gick det, men vilken jävla träningsvärk jag har idag. Usch, ändå var det kenta, jensa o mamma som bar det mesta. Jag behövde ju vara uppe i lägenheten för att visa vilka kartonger och sånt som skulle med. Sen när vi var i nya lägenheten så var jag tvungen att visa vilket rum kartongerna skulle in i. Men jag hjälpte till lite iaf :)  Ett jätte stort tack till mamma, jensa och kenta som hjälpte mig och flytta. Sen ett stort tack till Roni och Matte som tog hand om Nathalie och Nova medans vi flyttade.
När flytten var klar så kom Helena och Leo över för att hjälpa mig att packa upp litie. Sen kom Roni och matte med barnen. Roni och lillen hjälpte till och skruvade ihop min byrå som jag köpt på ikea veckan innan, medans jag och helena packade upp i köket.
Sen gick jag och helena och köpte pizza, mums. efter en liten stund stack Roni och Lillen hem, medans jag och Helena fortsatte här hemma. Medans vi packade upp så drack vi några cider, det var både gott och trevligt. Tack Helena för hjälpen och det trevliga sällskapet. Alltid lika trevligt att umgås med dig! Blev dock rätt sent och jag kom väl inte i säng förrän kl. 4 imorse, opps, ovanligt.. not!

Så idag vaknade jag kl, 8 av att nathalie ville gå upp. Så vi gick ut o myste lite i vardagsrummet, sen bar det av till vilbergen för att lämna nathalie till Emil. Där spenderade hon dagen med sin pappa och jag åkte iväg med Roni och Lillen till Ikea för att shoppa resten av grejerna som jag inte hann med förra veckan. Blev rätt mycket och det kostade ju, men det var ju ändå rätt billigt med tanke på hur mycket jag fick för pengarna. Nu måste jag bara tillbaka för att köpa en madrass till nathalie, men det är inte jätte viktigt just nu. Är rätt mysigt att ha henne i min säng nu när jag bor själv. Måste ju ha någon att krama.

Imorgon är det skola igen. Usch, inge kul, inge kul. Håller alltid på att somna på lektionerna :P men det blir nog bättre när man kommer in i rutinerna.

Ne, nu ska jag sova så att jag orkar upp till skolan och dagis.

Puss o kram
ps, bilder på hemmet kommer när jag fått lite ordning.


Jaha, snart bor man själv
2009-01-17 / 01:21:04 / Allmänt

jepp, om några timmar bär det "stora" flyttlasset av mot haga o ljusare tider, Är inte direkt orolig för hur jag kommer klara av att leva själv för jag vet att jag kommer att klara det, men samtidigt så blir man ju ensamstående med ett barn + att jag pluggar så visst kommer det att bli tufft, men det är ju så när man har barn. Det är ju inte alltid en dans på rosor, långt ifrån.

Sitter här o är lite irriterad då jag inte har hunnit packa allt än utan måste gå upp i morgon bitti för att packa det sista. Men så är det när man är mamma. Det är inte alltid som barnen somnar när man själv känner för det.

åh jag hatar internet ibland. Hade skrivit ett jätte långt inlägg men sen så hakade sig sidan o nu så var nästan allt borta ;S

Aja... hörs imorgon efter flytten!

Puss o kram

borde kanske sova?
2009-01-16 / 03:21:31 / Allmänt

ska upp om 2 ½ timme för att fixa iordning nathalie för dagis sen skolan ,, hmmtror att jag kommer vara ganska trött imorgon eller senare kanske man ska säga. Men det blir så när man pluggar o måste leta böcker.

puss o kram

Min fina laptop
2009-01-15 / 00:18:56 / Allmänt

Jag är såå nöjd. Fick min laptop idag med mobilt bredband på 3 och efter många om och men så fick jag allt att funka. Så nu sitter jag och njuter lite och snackar med cattis på msn. Stackars Ludde, han är sjuk :(

Måste bara skriva ett STORT tack till min underbara syster som ställer upp för mig! Inte bara genom att ställa sig som ägare till min laptop utan bara för att hon är hon. Önskar att jag kan ställa upp för henne lika mycket när hon behöver det bara!!

Och tack mamma för hjälpen med att köra över lite grejer till lägenheten idag. Det var jätte snällt. Och tack för att ni hjälper mig att flytta på lördag.

Idag var första dagen i skolan och jag säger bara vilken soppa. utbildningen verkar vara bra.. men klassen.. nja, den kunde ju ha varit roligare. Iofs så var ju inte jag så social idag som jag brukar vara.. men imorgon är det en ny dag med nya tag. Fick för övrigt reda på att om vi har godkännt i datakunskap så behöver vi inte läsa den kursen.. så det betyder att på onsdagar så har jag sovmorgon, torsdagar har jag håltimme mellan 9,30 - 12,10 och på fredagar slutar jag 11,10 :) Kan det bli bättre ? Dock så går jag ju rätt länge på måndagar och tisdagar istället. Men det är ju sånt man får ta.

På lördag är det iaf dags för flytt :D:D:D Ska bli skönt men ändå så kommer jag ju att sakna Emil. Vi har ju levt ihop så länge så jag vet inte riktigt hur det kommer att kännas när man väl har flyttat.. men jag vet att allt kommer att bli bra, oavsett vad som hender och sker.

Ne, nu ska jag kolla runt lite och läsa några bloggar...

God natt o sov gott alla glada tanter o farbröder där ute :P (flumm eller vad!?)

städning
2009-01-13 / 22:43:21 / Allmänt

i nya lyan har det varit idag!!

Tusen tack Helena för att du hjälpte till, jag får ta o bjuda igen.. kanske ett glas med alkohol passar bra :P Du o leo får komma över till mig på lördag kväll så kan vi dricka lite vin o snacka skit :)

Ne nu ska nog Emil ha datorn.. jag ska packa lite tänkte jag!!

Hörs imorgon!!

Nyår och har inte ens börjat dricka.. men ändå fular vi oss
Pusssar

Nycklar
2009-01-12 / 16:20:41 / Allmänt

Nu har jag varit o hämtat nycklarna till nya lägenheten. Så snart ska jag åka til lden o köra över lite grejer som köptes på ikeka igår!!

Mer info kommer senare!!
Puss o kram

jag lovar
2009-01-12 / 00:11:13 / Allmänt

att bli bättre på att blogga såfort att flytten är klar o jag har fått internet i lägenheten.

men nu ska jag sova!!


Puss o kram

Lägenhet
2009-01-09 / 23:33:49 / Allmänt

Jepp, jag har fått en lägenhet!!!

En 3a i haga på 68 kvm :D:D:D:D Kanske inte snyggaste lägenheten i stan men det kommer den att vara när jag är klar med den.. jag har ju expert hjälp (Helena ;P) Har en känsla av att du kommer att ha ett finger med i det hela att göra ;P
Så jag får troligtvis nycklarna på måndag och sen bär flytten av på lördag nästa vecka .. dvs 17 januari.

Orkar inte skriva så mycket om allt som har hänt den senaste tiden.. men nu är iaf allt på väg att lösa sig!!

Mer bloggande kommer det att bli när jag flyttar själv.. då har jag ju egen dator.. om jag fortfarande får ta den för emil.

På återseende!

Och tack alla ni som visar att ni bryr er, det betyder massor!!!
Nu ska jag kolla klart i ellos och jotex katalogerna.. måste ju ha lite nytt till nya lyan :P

Puss o kramar till alla som läser min blogg!!!

please let it be my turn
2009-01-05 / 22:17:33 / Allmänt

Är trött, så trött. Vill att allt ska ordna upp sig nu.
Var o kollade på lägenheter idag. En o oxelbergen o 2 på norr. Fastnade för den i oxel o 1 på norr, men jag hoppas på den i oxel. 3 rok 82 kvm :) skit fin!!! VILL HA!!!

Vill inte!!!! Känner mig så elak, jag gör inget annat än klagar o klagar.. men vad ska man annars göra när man mår piss. Men nu spelar det liksom ingen roll.. emil kan inte såra mig mer än vad han redan har gjort, gör så ont.. men det som gör ondast är ju att jag fortfarande älskar honom. Känns i hjärtat varje gång han kollar på mig. Men.. you cant break a broken heart!!!

När är det min tur? Min tur att må lika bra som jag förtjänar? Varför finns du inte när jag behöver dig? Man kan inte stanna o titta bakåt, men det finns väl backspeglar för en anledning !? Äsch.. bäst att fokusera framåt... leva vidare o älska dagen som om det vore den sista, eller!?

Puss o kram

idag känns det bättre
2009-01-04 / 18:51:46 / Allmänt

idag känns allt okej.

Orkar inte skriva mer men vill iaf att ni ska veta det (ni = dom som läser)

Trött på allt
2009-01-03 / 19:50:44 / Allmänt

Är så jävla trött på allt. Vill bara lägga mig ner o gråta tills ögonen hoppar ur skallen på mig.

Allt gör så jävla ont!!! Den ända jag vill ha här, har sitt eget liv att tänka på. Önskar att jag aldrig hade valt vissa vägar här i livet. Skulle ha lyssnat på mitt hjärta och tagit vägen som låg för mina fötter... men istället så var jag tvungen att hoppa över diket och hitta en ny väg att gå.. men jag gillar inte vart den vägen har fört mig. Visst älskar jag min dotter och jag älskar emil, men det gör så ont !!! Vet inte vad som hade hänt om jag hade gått vägen som jag hade vid mina fötter.. det ända jag kan göra är att gissa.
Nu har jag kommit till en backe som jag måste ta mig upp för.. det kommer att bli jobbigt, men jag ska klara det!!

Du i inlägget.. du vet vem du är!!!

Dagen hos mamma
2009-01-02 / 21:05:29 / Allmänt

Idag har vi spenderat större delen av dagen hemma hos mamma. Nova o Jensa var ju också hemma såklart.

Fick reda på att lägenheten jag vill ha har blivit upptagen så jag får leta vidare. Börjar bli orolig. Men det ska nog lösa sig.

Ville mest bara titta in o säga att jag lever.
Nu ska jag titta efter lägenheter!!

Puss o kram


2009 .. året då mitt nya liv börjar
2009-01-01 / 20:04:39 / Allmänt

2008 var ett mycket bra år, fast vissa tråkigheter nu på slutet. Men 2009.. kommer att bli ännu bättre.
Hoppas att det nya året börjar bra direkt och att jag får lägenheten som jag vill ha! Skulle vara så otroligt kul då... har sånna planer för den lägenheten, så det är bara att hoppas att jag får genomföra mina planer.

Emil ligger just nu och försöker söva Nathalie... Hon TOK SKRIKER, men det är sånt som måste göras nu när han snart ska börja ha henne varannan helg. Han måste lära sig och hon måste lära sig. För om någon månad så kommer inte jag att finnas där på helgerna när han har henne. Så fram tills dess så blir det att öva öva öva!!!

Igår firade jag nyår med Helena, Robin och Leo. Var först hemma hos dom och käkade (2gånger) sen stack vi över tills Robins föräldrar och firade in det nya året. Efter det gick vi hem till Helenas o Robins granne. Jätte trevligt folk.
Kom väl i säng vid halv 5. Inte så kul idag, men det var kul igår :P
Tack Helena och Robin för en underbart kul kväll.

Nu ska jag ta min dotter!

Puss o kram

RSS 2.0