Sjuklingen Nathalie
2008-06-25 / 18:30:10 / Nathalie

Nathalie har varit sjuk igen. Hon var på bättringsvägen när det helt plötsligt vände och slog till hårdare än tidigare. Vaknade i söndags natt kl. 4 då hon var brännhet och otröstlig. Vi gick upp för att ta tempen och inte helt oväntat hade hon 40,4 graders feber. Så vi gav henne alvedon, satte henne i ett svalt bad och ringde sjukvårdsrådgivningen. Dom sa att vi gjorde helt rätt men att vi även skulle vädra lite i sovrummet. Nu är hon feberfri men har fått utslag över hela kroppen. Det ser ut som att hon har gråtit mycket så att hon är rödflammig.. och visst har hon gråtit mycket inatt men det borde väl inte sätta sig på ryggen då eller!?

Hon slog upp ögonen halv 5 imorse och vägrade somna om. Hon ville inte ha mat eller nappen heller. Så det var bara att kliva upp, bytte blöja, kollade tempen, försökte ge henne mat och gå runt med henne men hon var otröstlig. Efter ett tag så blev hon lugn men fortsatte att bli ledsen med små mellanrum. Vid 7- halv 8 somnade hon om och vaknade igen vid halv 11. Då hade hon fått utslagen. Så nu sitter jag och väntar på att sjukvårdsrådgiviningen ska ringa upp.

Annars då, Emil är iväg och handlar, Nathalie är på promenad med syster/moster och jag ska snart lägga mig och vila efter inte så mycket sömn inatt. Somnade halv 3 och vaknade halv 5 sen somnade vi somsagt om vid halv 8 och vaknade halv 11. 5 timmars sömn är inte så kul när man har en unge som är jätte grinig. Men men.. det är så det är ibland.

Tack iaf till dig syrran. Det är väldigt snällt att du erbjuder dig att ta nathalie så att man får lite avlastning. Det är välbehövligt.

Puss och kram


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: